DEPP MODE!

vad kan bli värre? absolut ingenting just nu inne i värsta depp perioden eller säg någon gång jag inte är de, tjejen jag gillade hatar mig? min bästavän existerar inte i den här världens längre, senast igår var han med när valida och chama skällde ut mig efter noter vad gör man..?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blir ledsen när jag läser de du skrivit.. hoppas att du hittar nåt eller nån som kommer få dig att må bättre. Du kommer säkert hitta en fin tjej, du kanske har träffat henne utan att inse de? Kram på dig.

2010-09-14 @ 13:16:53
Postat av: Sandra - hon som krossa ditt hjärta eller hur vare?

jag hatar dig inte! kan du sluta ljuga på bloggen för att alla ska tycka synd om dig Raul? Den enda som förstörde chansen mellan oss var du? pga ditt eviga klagande på mig, du hade redan bestämt dig för vad jag tyckte och tänkte även fast jag inte tyckte så! nu får du ta och skärpa dig! Helt ärligt så sket jag i om du hade varit en player, jag brydde mig inte om vad andra sa, men det vet du redan! ska jag behöva lägga upp hela våran sms konversation och länka här i din blogg för att läsarna ska få veta sanningen? nu räcker det tycker jag...

2010-09-21 @ 00:50:23
URL: http://sandraforalltid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0