två ord räcker!

GOD NATT!


pluggpluggplugg!

skolan? läxor? prov? redovisningar? tar det aldrig slut?! blir man klar men det enda som kommer något annat nytt har redovisning + prov imorgon och fick reda på det idag eller visste det innan men hade glömt bort det helt! jag orkar inte har suttit snart en timme och fixar mitt powerpoint arbete nu och är ändå inte klar! nej för nu ska jag läsa 8 sidor text om fisk! KUL prov på fisk och jag kan A B S O L U T  I N G E N T I N G! fuck för läxor och redovisningar! räcker det inte att bara gå i skolan ?

SNÄLLA DÖDA MIG NÅGON!

 


vinnar sviten bruten!

17/1 13:30
13
Huddinge IBS(C) Hammarby IF(A)
6 - 7
Tomtbergahallen

29/11 12:30
9
Huddinge IBS(E) Hammarby IF(A)
3 - 4
Tomtbergahallen

06/11 20:00
7
FBI Tullinge(D) Hammarby IF(A)
5 - 7
Tullingehallen

24/1 12:00
14
Huddinge IBS(F) Hammarby IF(B)
5 - 8
Tomtbergahallen

05/12 17:00
10
Hammarby IF(B) Älvsjö AIK(C)
4 - 3

 
efter 5 matcher utan förlust så bryts vinnar sviten här efter en match vi leder med 5-2 med dryga 6 minuter kvar och helt plösligt förvandlas matchen till något helt annat... en förlust.

 -->    31/1
13:00
15
Hammarby IF(B) Älta IF
5 - 6
Sjöstadshallenmatch!

hammarby if - älta 

vart : sjöstadshallen

tid : 13:00

be there! :)


bloggar mer imorgon!

har varit riktigt och då menar jag boxstavligen riktigt dåligt bloggande i helgen men imorgon är det söndag en dag som är = ingenting göra dagen typ? eller har match men sen rullar nog bloggandet på som vanligt om jag inte känner mig själv fel men nu blir det hopp i säng för e fan trött som morot! PEACE AND LÖÖÖÖVE! <3

bilden som är en skam enligt mig menar kolla håret, fullt med daxvax?! och öppna byxor på en skoltoa
helt klart tummen upp? HAHAH DRIVER -.-:D


stan med hg!

emma hultin gustafsson förlåt för en helvetes dålig dag!
känns nästan som det var jag som hade mens idag menar kolla allting jag klagade på

- min läppar var spruckna och torra
 - det var minst -10 grader ute
  - vaknade på fel sida
  - hittade bara en grej av dom minst 5 jag skulle köpa

hoppas iaf att du läser det här emma FÖRLÅT alla kan inte ha bra dagar!
hur jobbar du bort torra läppar?

får du också torra läppar på vintern och gillar inte använda läppsyl, m då blir det precis som jag har fått nu äckliga och sprukna läppar DISS FÖR VINTER OCH SPRUKNA LÄPPAR!


GODNATT!

allt skiter sig bara just nu magont utavhelvete och ah skriver mer imorgon för mitt humör funkar inte alls just nu och har fan inte gjort dom senaste timmarna heller!

bild brist från 08!


gym time!

var precis nere på gården gym vad ska man säga fanns 6-7 saker HAHAHA men kanske bättre än ingenting får väll köra där tills jag bestämt mig flr vilket gym ja ska börja träna på.

och dethär var ungefär det gården gym kunde bjuda på -.-

ni ser fanns iaf lite att träna med :

- benpress
 - magövningar
  -  maskin för rygg 
    - motionscykel osv.

hiss eller diss?


HISS ELLER DISS sluta med videoinspelar eller fortsätta? your choice!


Worldclass, Sats eller inte gymma alls?

gymmar du? det är något jag verkligen måste ta tag i och börja göra! men vart ska man börja gymma någon stans finns ju så många olika menar Worldclass, sats, 24/7 och massa flera gym menar förut höll jag iaf igång hyffsat bra joggade spelade både innebandy och fotboll men nu under vintern när inte det går att göra vad gör man då ?

sökte på google och det fanns mer en 3 punkter på hur man får en bra kropp tydligen

1. gymma
2. ät rätt och ordentligt
3. sov mer än 8 timmar så kroppen får vila osv..
4. motioner med jämna mellanrum

menar såhär såg det ut 08-09och såhär ser det ut säger man 010:O ? eller kanske 10, jag har blivit TJOCK:o!


jag har kört nader.. :$

hej sitter på engelskan och har precis kört nader..:$ körde han på en vagn i klassrummet..(a) för han hade stukat foten! HAHAH driver har inget att göra hatar verkligen engelska men nu blir det att jobba PUSS!

brunbrunbrun!


FUCK "HEMLIGT BESÖK"

kommer till skolan lite senare idag pga att jag ska iväg på ett "hemligt besök" där jag har tid 11:30 så måste skynda mig lite nu kasta på mig några kläder och springa till bussen PUSS!

fan orkar inte det här!


the phone all night long!

mitt öra e helt varmt:O ? har fan snackat i telefon konstant i 4 timmar nu, först ringer någon med dolt nummer som jag lyckas prata med i 20 minuter, sen snackar jag med julia i minst 2 timmar och sen ringer tobbe och ellinor också, det är nog bäst att jag går och lägger mig nu innan jag blir mer telefonderrad för vem ringer här näst, mamma eller kanske farmor HAHAH fast julia telefon terrade faktiskt inte mig.. för henne var det roligt att snacka med fast säg inte det till henne "fniss" men nu ska jag hoppa i säng PUSS!

ett prakt exempel på hur jag ser ut när jag snackar telefon, och hon till vänster får vara julia HAHAH!det gamla vanliga "träning"

HAHAH samma rubrik som alltid på torsdagar, men idag har inte min tränare hört av sig så måste dra nu för att hinna med bussen! skriver kanske mer när jag kommer hem om jag kommer hem:O PUSS!


käka nyttigt gör som jag!


försökte äta lite nyttigt innan träningen, en hel rulle med gröt två limpmackor kanske inte det nyttigaste brödet och ett glas äpplejuice, till gräten det vanliga kanel, socker och sötmandlar! thats grejt food before the training!
detta skapar dålig uppdatering!

                                                       LÄS!


          

hej min hund kissar inne!

var precis och torkade upp efter att min hund hade kissat inne igen? vafan hon e snart 1 år gammal, och har alltid varit rumsren tills nu? hon kissar inne typ 1 gång varje timme om inte mer ofta man ska springa ut en gång varje timme, en normalt frisk hund kan hålla sig 4-5 timmar, men vi tror att hon kan ha urinvägsinfektion eller vad det heter så vi ska ta med henne till djurkliniken idag:)! menar torkade precis upp hennes kiss och så kom hon och satt sig bredvid mig och kollade mig i ögonen och la en pöl till snacka om att jävlas! men jag älskar faktiskt henne ÄNDÅ(a)

har varit och är världens bästa hund enligt mig(a)!
bilden e från när hon var valp.


hej min hund kissar inne!

var precis och torrkade upp efter att min hund hade kissat inne igen? vafan hon e snart 1 år gammal, och har alltid varit rumsren tills nu? hon kissar inne typ 1 gång varje timme om inte mer ofta man ska springa ut en gång varje timme, en normalt frisk hund kan hålla sig 4-5 timmar, men vi tror att hon kan ha urinvägsinfektion eller vad det heter så vi ska ta med henne till djurkliniken idag:)! menar torrkade precis upp hennes kiss och så kom hon och satt sig bredvid mig och kollade mig i ögonen och la en pöl till snacka om att jävlas! men älskar faktiskt henne ÄNDÅ(a)

du har varit och kommer alltid vara världens bästa och sötaste hund!:D
bild när hon var valp.

GOOD NIGHT!

menar hur många sätt kan man inte säga godnatt på och hur många olika språk, men eftersom man säger god natt på ett eller annat sätt i alla länder, men inte det jag skulle komma fram till kolla hur fult man säger det på andra språk

bonne nuit = franska

Gute Nacht = tyska

WTF:s  head ööd = estniska

buona notte = italenska

buenos noches, buenas noches = spanska

godnat = danska

lahko noč = slovenska

det jag egentligen tänkte skriva var godnatt på vårat språk som e GODNATT!

det är blogg.se FEL!

skyll fan inte på dålig uppdatering nu! för nu var det blogg.se som boxstavligen stod helt stilla i ett par timmar när jag faktiskt har försökt blogga + att jag fortfarande jobbar på att fixa nya design men eftersom fanny bara logga ut så han vi ju aldrig helt klart :/att tänka på gamla minnen ger mig ett bakslag i huvudet..

händer det ofta att du tänker tillbaka på gamla minnen? det händer mig rätt ofta t.ex. när man lyssnar på någon låt man lyssnade på just då, ibland känns det som man levt i ett helvete!

fan vad jag saknar "just den " tiden!


jobbar på designen!

håller på att fixa ny header och lite nya textstilar osv.. vad tycks än så länge eller inte jag som gör det men bättre än ingenting! tack än så länge fanny:)!


pricka bussen?

så jävla svårt att hålla busstider och bussen har ju också svårt att hålla sånna tider men min buss går 28 så måste fan kila nu skriver mer när jag kommer hem från skolan! // RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

drååååååååååååååogad kille!


godmorgon!

gjorde precis frulle idag fick det bli två toast med fullkornsbröd för att vara lite extra nyttig, annars det vanliga några skivor ost och en skinkbit och ettt stort glas äppeljuice och en liten mandarin bredvid (a)! men måte käka nu så jag hinner till skolan PUSS!

MUMS?


sverker!

brist på rubriker så nattens eller kvällens rubrik fick heta sverker som min förra nalle som har kommit bort R.I.P den:(! imorgon är det skolan igen JIPPI... och changen i back in the school, så nu blir det hoppa i säng så jag pallar gå upp imorgon GODNATT! <3 // RALLE

sverker where are you now?... HAHAH:$


paradise hotel och vem vill du ha ut?

paradise hotel börjar dra sig mot sitt slut semifinal nu, men vi vill du ska åka ut och vilka vill du ha kvar? kanske andreas, jackie eller greta you name it! för men del lutar det nog till andreas!

pandoras ask på g!


träning !O-O!

ser ni också att jag gjort en gubbe med glasögon av min rubrik, coolt va?, träning om 40 minuter, men får skjuts av min tränare så ska gå om ungefär 10 minuter! skriver mer när jag kommer hem i think om jag orkar och får tid över PEACE AND LOVE EVERYONE! <3

bildbrist men lovar det kommer nya!


WTF:o!

HAHAHA kolla någon har tydligen satt ner en pricktavla i skitrännan! fyfan vad äckligt och det är tydligen någon som verkligen har försökt att träffa mitten men bara lyckats träffa 50 poängaren, trodde man skulle pissa i prcik och inte bajsa... :$ HAHAH ps det är inte jag som har ah SKIT.. FAKTISKT! bara en kul grej jag och tobbe såg i skolan  (a)!


skolfan!

samma jävla tråkiga hotel lektion med lotta igen och samma seriösa arbetande i över 2 timmar SKÖNT! börjar om exakt 4 minuter och är nästan helt säker på att lotta INTE kommer vara sen så skriver mer när jag kommer hem PEACE sålänge! (a) brun? jo jag tackar nu e jag blek som en viträäv!


CIAO!

Dåligt bloggande idag, men lovar! att imorgon är det ny dag och ny dag = nya tag så vafan se det från den ljusa sidan hoppas starkt på att morgon dagen bjuder på ett mycket bättre bloggande med kanske lite nya bilder och massa annat roligt? men nu måste jag hoppa i säng för annars blir det ett jävla liv på karin "min lärare" om jag kommer för sent imorgon! så NATTNATT // RALLE

trött som en fiskf***a och imorgon är det upp 06:0 som gäller!


tummen ner till kvällen paradise hotel?

ja vad säger ni om kvällens paradise hotel?, själv är jag riktigt J*VLA besviken på det att andreas tittar in igen + att stefan får lämna paradise så jävla fel, catjas slisk is back in black WTF inte rätt någon stans!

andreas in stefan ut rätt eller fel ?
jävligt fel enligt mig!


PARADISE HOTEL!

någon mer en jag som har saknat paradise hotel har suttit och dregglat en hel vecka nu efter att det ska komma nya program och nu är det paradise för hela slanten en timme fram över PUSS SÅ LÄNGE(A)!

miss the old times! webbcam bild med andra ord fjortisbild!:D


snabbmat!

tjaaaaaaaaaaaaaaaaa dåligt bloggade idag pga skola hela dagen och sen blev det stan med tobbe, och nu har jag precis käkat en macka pappa köpte hem från ica till mig och maria SNABBMAT säger jag abra gott och bra typ? eller inte bra kanske men gott! :)
grattis mamma jag älskar dig!

vill bara tacka dig för du är den du är även fast du kan vara den mest jobbigaste jävligaste mamman man kan ha ibland så är du alltid bäst i mina ögon, kom ihåg när jag var liten när jag alltid ville att du skulle sitta vid min säng ända tills jag somnade för trodde någon skulle komma och ta min mamma.. stort grattis till dig mamma som fyller år idag den 25 januari jag älskar dig!mamma ta åt dig av låten vid  2:54 och till slutet!


pilutta dig!

tjo hej pilutta DIG! fan vad larvig jag e nu brist på saker att skriva skön vinst idag igen mot huddinge!:D 5-8 och ett mål igen (a)! men nu ska jag pluppa för e skit trött sov dryga 5 timmarna igår.. och imorgon e det skolan och då är bara palla sig pp vid halv 7 alltid lika skönt! GODNATT EVERYBODY! // RALLE

bjuder på bilden som e drygt ett år gammal (a)!


designen är inte som den ska!

bara så ni vet är det tyvärr inte jag soms att dit designen! så ni inte tror att jag är bög eller liknande:O! det var nämligen så att jag var med i en designtävling och vann den:O och det jag itne visste var att jag skulle få helt ny deisign utan trodde jag bara skulle vinna själva bilden! men som sagt ny header är påbäg UPP!


fundera starkt på att byta tillbaka till den tummen upp för den!headache!

känns som mitt huvud e typ 3 gånger så stort än vad det redan är och mitt huvud e redan stort hjälp! iaf har sån jävla headache "huvudvärk" så det inte finns! men då är frågan vad eller vilken tablett är best för att minska huvudvärken IPREN eller alvedon! witch one*? HELP!
                     VS


morgon,lunch, middag och jag blir smällfet HJÄLP!

hjälp mig jag måste sluta! men vad ska jag göra om allt annat e äckligt då:O! det STORA problemet är att jag äter samma mat till både frukost,lunch och middag! och gillar typ ingen annan mat hurfan kommer det här att sluta:O kommer vara 25 år och sitta boxstavlgien smällfet:O! menar det kanske ser nyttigt ut men det är det fan inte i längden! och jag menar man kanske har världens bästa mage efter det heller:$.. GASER(a)! men men någon som har något förslag HJÄLP:$!match!

huddinge - hammarby if 

tid 12:00

plats : tomtebodahallen

BE THERE förfan!nattbloggande!

tjaaaaaaaaaaaa sitter hemma med tobbe nu och chillar gaalet! ska fan sova snart för har tidig match imorgon de e ju nice! skriver mer imorgon PUSS OCH GODNATT!

mitt huvud gör ondare än när man e BAKIS!bilder från flottsbro fuckers '!'

bjuder på lite bilder från dagens aktivitet HAHAH kolla dom första bilderna sliskbilderna number 1 säger jag bara rätt bra backar faktiskt om man jämnför med hammarbybackan!
men nu ska jag träffa elin tobbe och hennes kompis så då får ni njuta lite av dom här bilderna så länge!skidorskidorskidor!

nu måste jag kila för pappa står nere och väntar på att maria och jag ska hoppa in i bilen, vi ska till flottsbro och åka skidor ligger tydligen rätt långt bort västerhaninge eller nått så skriver när jag kommer hem och hoppas jag får med mig bilder då BYE ! <3


hejhopp:$!

tjaaaaaaaaaaaaaa! vaknade nyss av att jag hör min pappa sitta och spela WII hahah -.- fan han har nästa blivit mer geekig en jag är på det eftersom han satt upe vid 10 tiden och redan på spelade :P men idag blir det iaf flottsbro chillpill hoppas jag kommer hem med lite bilder från det men nu ska ja börja göra mig i ordning och käka lite så PUSS på öronsnibben så länge (a)! // RALLE
laddar upp galet! "noot"


GNOSSG

vet ni vad GNOSSG står för (a) det vet jag GODNATT OCH SOV SÅ GOTT! visst e jag smart som förkortar ner rubriken istället för att ha en jätte lång rubrik vet inte ens vad jag snCKAR om knappt e skit trött och har väärsta ryggvärken så nu är det sängen som gäller PEACE <3 // RALLE

mycket naket i bloggen idag:O!"


chansin har också varit liten:O! ?

hittade en kopia av chansin som liten? eller kan det varit chansin?! så jävla söt kille och vilken jävla talang, alla borde höra vilken låt det e han spelar om inte det så läs! :)


hur ser din fredagskväll ut ?

såhär ser iaf min fredagskväll ut, tänkte poppa popcorn hyra en bra film och bara sååååååååååååfta galet men cocacola bräää! , vet att många ut av er tänker varför drar du inte ut och festar, nej imorgon blir det skidor och gå upp tidigt och det är = inget festande så ser iaf min fredag ut hur ser eran ut:) ?!
MAT!

skriver mer sen ska äta nu BRB!

wazup?

wazup everyone? själv sitter man och boxstavligen tokr*******nkar på naders engelska lektion fattar nada om vad vi ska göra fundera på att dra och BAAAAAAAAAAAA*SA för e så jävla nödig! PLOPP.

STYV B VÅÅÅÅÅÅÅÅRTA! :$


missa bussen!

helvetääääääääääääää! missade bussen precis nästa går om en kvart skönt tack bra raul! eller det var ju min hund som satt och kissade skit länge men ska inte skylla på henne kunde vaknat tidigare och gått ut med henne då aja får komma lite sent -.-

HATAR BUSSAR SOM INTE VÄNTAR NÄR DOM SER ATT MAN E PÅVÄG!suga tumme(a)!"

tjuleluelue, sitter här och bit/suger på min tumme var ett par år sen, men man måste ju testa nya saker:O! skit gott för övrigt eller inte gott men SKÖNT! fast den smakar ingenting alls för den e nyduschad eller kanske lite tvåål.. usch, kom precis hem från träningen btw min klubba fastnade i louies röööööööööööööv:(. men nu ska jag sleeeeeeeeepa för imorgon är det ääääängelska! HAHAH härligt stavning NATTNATT! / RALLE

lägger upp en gammal bild och sååååftar galet!


träning!

har tänkt på det alla "inlägg" jag skriver som heter träning e likadana typ såhär, måste springa nu för min tränare väntar mig mig utanför men nu måste ja faktiskt springa BYE! :D

ett paket att hämta på posten!

var nyss och hämtade ett paket jag hade fått på posten, fick en hem skickad lapp i brevlådan där det stod Raul Ericsson :O! vad kan det ha vara :O ?? en porrfilm kanske...:$ eller en gurka :O! måste kila och hämta en kniv och öppna det!!

nyduschad!

och såhär ser man ut nyduschad bilden kanske inte är den nyaste men det är inte varje dag man får se raaulis såhär, titta inte på dragspelet " för fet för egentligen visas " men det bjuder jag på för den här gången!
schopschop!

sitter här och nästan drömmer fortfarande jag drömde att att jag var bamse och var världens starkaste björnO: sjuka drömmar man kan drömma alltså , nu blir det väll klä på sig och gå ut med hunden jag är den enda hemma som kan göra det så det är väll ett måste :/ !BAMSE ÄR MIN IDOL SÅDESÅ(A)!


dusch och godnatt folket!

nu hoppar jag in i duschen, vill du följa med :$ ? tänkte passa på att säga godnatt samtidigt också (a)! GODNATT :D


rakt eller lockigt hår?

vad föredrar ni rakt eller lockigt hår? för mig är det rakt som gäller även fast lockigt känns mycket mer naturligt eftersom det är många fler en jag som plattar håret vilket jag började med att göra i somras!

rakt eller lockigt what do you think??


dom e helt GONE! :o

har fan letat över allt i lägenheten snart! köpte dom för någon månad sen och nu e dom helt plöstligt bara borta:O han använda dom högst 2 gånger :O vart e dom! kan inte någon komma hem till mig och hjälpa mig att leta efter dem(a)!!!

R.I.P mina chinos:(!


KYSS MIN P*NG!

hej kanabel jag har stor men ändå liten snabel... sitter i skolan och slutade precis men ska chilla kvar här pga.. av en sak som jag inte tar här:)!

gullig gubbe! 


 


SKIT SKOLA!

ännu en ny skol dag alltid lika jävla skönt! jag som älskar gå i skolan? eller? aja ska borta snokarna och platta håret blir inge vax idag heller skriver mer sen PUSS!


ttandog!

ttandog = godnatt fast baklänges typ(a) så jag säger det igen GODNATT ALLIHOPA (A)!


PS skit sööööööt kyckling tihihih:$!

Paradise hotel blir bara bättre och bättre!

idag fick den nyinkomna fredik jävla huset vilket jag tyckte var jävligt rätt av luiza eller hur hon nu stavas att välja christoffer före fredrik i med att han har varit med ända sen starten och förtjänar att vara kvar! nu äre bara vänta en vecka och se fram emot 2 nya avsnitt LÄNGTAR!

awesome!


R.I.P playahead.se det här e slutet, det stängs föralltid!

Den 1 mars så lägger playahead.se ner hemsidan för gott!
Idag har jag nog vart medlem sedan 2005 jag menar vad har inte playahead varit för oss alla? för mindre en två år sen hade playahead.se över 30000 inloggade varje dag och alla var då aktiva,
idag är det knappt 2000 inloggade och playahead koasar helt! men vafan jag skiter i om playahead har varit: 
- fjortissajt
 - emosajt 
  - bratsajt
   - osv. 
 men ändå den sidan som varit bäst av dom alla menar vem är inte inne för musiken menar det är där jag hör dom flesta nya låtarna eller folk som gör om det or whatever, något jag har varit under den sista tiden, och förut så var det ju så att man ofta fick massa kontakter genom hemsidan vilket var ett stort + playahead är helt klart något jag kommer sakna och det står jag för säg vafan ni vill fjortis/playahead raggare bryr mig inte ett skit..

menar vart fan ska man hänga nu? snuttis.se?? eller varför inte lunarstorm? vafan get a life folk från falun umeå osv som hänger där, facebook är ju ända utvägen men ändå en av dom sidorna som är segast och riktigt jävla dryg finns inget mer att göra där en att spela spel för personer som är + 5 och endast snacka med dom närmsta kompisarna! jag är riktigt besviken för jag kommer sakna alla personer man har fått genom att ta sig in på playahead även fast man inte är inne så ofta och är lika aktiv som förut som kommer iaf jag sakna känslan att logga in på sidan menar det var en sida jag skulle vilja finnas kvar även när jag e vuxen om 10-20 år för att kunna blicka tillbaka men playahead höll knappt 10 år, om man kollar var alla började någonstans påriktigt så var det fan där, menar skulle paow eller dessie eller krilleboii och dom andra storbloggarna ha sina bloggar idag om inte playahead.se hade funnits det tvekar jag starkt på ! men jag tackar för tiden och allt jag lärt mig där ifrån PLAYAHEAD IN MY HEART! :$!

har tröjan som minne ! :$
och en gång var även jag aktiv!
träning!

bussen går 18:41 tror jag och min träning börjar 19:00 och klockan e 18:22 ! jävlar mycket tider aja måste kila typ nu så skriver mer när jag kommer hem!

AMIR OCH KISSIE IN MY <3

jag e typ fett tuff:O! för idag när jag åkte hem så såg jag amir "gaybloggaren" på tåget och sen när jag klev av så mötte han upp kissie i slussen :O HAHAH nu e ja tuff stämplad eftersom jag aldrig sett dom förut*! HAHAHA driver hade bara inget att skriva om så fick bli en händelse idag:)! 
 
amir i rosa mössa bild dagen av changen:)! härlig grabb på att fota!                         http://www.kissies.se/                           http://gaybloggen.com/JAG HATAR HOTEL LEKTIONER!

hej jag heter raul och sitter på VÄRLDENS tråkigaste hotel lektion och har VÄRLDENS äckligaste strängaste jobbigaste lärare MEN nu måste jag sluta för annars blir ja säkert satt av läraren (a)!


GODNATT!

hejhopplingonsn*pp? HAHAH börjar 08:30 med servering imorgon så det blir att hoppa i säng ah typ nu ? eller om 15 minuter kanske puss på typ.... inre sidan av låret lite längre bak HAHAH:$ // RALLE

sleeptime!


BYE BYE CATJA, SÅ JÄVLA RÄTT!

har nog aldrig mått bättre ut av att kolla på ett teve program, för ikväll var det nämligen catja som vill läma paradise hotel så jävla rätt enligt mig iaf eller vad tycker ni ? :)!
PARADISE HOTEL!

NU KÖR VI! 1 timmes paradise hotel! fyfan vad man har väntat! skriver mer sen BYE!


vilka bloggar läser du? här e dom jag följer!

                                              

Och här är dom 8 bloggarna jag lyckats följt under ett tag, och följer fortfarande ett par gånger i veckan, helt enkelt dom bloggarna som det händer saker i eller folk som har stått/ står en nära eller bara bloggar som e roliga att läsa !


             http://baracc.blogg.se                                                      http://camillakyllnen.blogg.se                                                      http://missveronika.blogg.se                                                                  http://paow.se                                                               http://towej.blogg.se                                                            http://rahlenfeldt.blogg.se/                                             http://jennifernewmountain.blogg.se/                                                        http://desireenilsson.blogg.se/


knas? och gulliga gubbar (a)!

saken är den att jag har väldigt svårt att hålla tider? och när man kommer i tid är det ingen där ? VAFAN! det visade sig iaf att vi inte skulle ha kök på morgonlektionen men det hade ju läraren informerat om så bra! eftersom det var jag + 7 andra killar som inte heller visste om de!" men iaf så skulle vi på besök på någon fiske fabrik i sköndal! så vi drog dit OCH FYFAN VAD DET LUKTADE:o ... TOBBE OCH CHANS MAMMA:$ thihih! (a) men sen fick vi fika och ställa frågor men det var inget ja gjorde utan jag hittade några jätte söta gubbar som jag lekte med istället för tyckte resten var skit B.

COOLA VA?!

abcdefg

och sen ? hjlkmnop? HAHAH jag kan fan inte alfabetet:O ? skandal, eller så är det för att jag är för trött? men klockan e ju bara 10 i elva fast det är inte så bara med tanke på att det är skola imorgon så ska försöka hoppa i säng nu! PUSS // RALLE


witch one ?

mössor, kespar jag vet inte vad, sånt kan man aldrig få för mycket av och nu har jag fastnat för the stray boys mössorna en sån jag hade förut men den pappa använde och sen tvättade så den blev för liten! Men vilken model och vilken färg tycker ni jag ska ha? HJÄLP mig!

titta nedan för!


danskdase!"

huddinge - hammarby if 6-7 SLUT! alltid lika jävla skönt när vi vinner mot huddinge riktigt hetsiga snubbar! lyckades faktiskt göra ett mål idag igen! HAHAH nu ska jag bara chilla galet framför datan ett tag för e hur trött som helst PEACE!

vinst = ett stort leende på LÄPPARNA (A) !


borta match!

match mot huddinge IGEN :o!

HUDDINGE - HAMMARBY IF TOMTEBODAHALLEN 13:30 be there (a)!"TJOCKT" trött!

aldrig känt mig så tjockt trött som folk säger men menar har suttit med syster och kollat någon rätt bra film faktiskt, och tryckt i mig två skålar popcorn och några glas cola på det och + att jag e trött och då borde det ju bli "tjockt trött" som endel säger men har faktiskt en anledning till att säga det eftersom det stämmer in rätt bra på mig!
 men har match vid 2 tiden imorgon, så nu blir det hopp i säng! PUSS!

bildbrist! men saknar fan tiderna!
hemma hos kusiner!

Sitter ute i älta nu, e här för att fira min kusin hon fyller nämligen 21! grattisgrattis!:) ludde sitter och spelar gitarr låter riktigt om man jämnför med förra gången.
Hans flickvän och min syster sitter och lirar xbox 360 och ja sitter och drar en handtralla framför datan som vanligt(a), skriver mer när jag kommer hem PEACE! :)

LALALA... det luktar FJORTIS! gammal!


STAN!

nu bär det av mot stan ska möta emma får se vad som händer där har köpt så jävla mycket på sista tiden men vill bara ha mermer kan lägga in foton på vad som har handlats dom två sista veckorna, men vill ha nya innebandy saker så ska försöka tvinga med emma till västertorp! HAHAH skriver mer senare när jag är hemma igen!:) // RALLE


punani!

jag älskar punani! bra att veta om du någon dag har lust att bjuda på just din PUNANI? (A) aja ska hoppa i säng nu får se om josephine bjuder på någon punani! / PUSS!


och här hittar du MIG!

http://www.facebook.com :  Raul Strutsägget Ericsson
http://www.Playahead.se : Endast inne för musiken, svarar ibland : Absolutraaul
http://Bilddagboken.se  : Existerar inte i min värld!
Msn messenger : fråga :)! "in english" ASK duktigt raul !


mellis/mellanmål eller vad säger ni?

kom precis hem från stan:)! var där med changen ett tag men nu ska jag äta lite eftersom jag inte ätit sen imorse! :O  ville bara uppdatera lite snabbt! :)

och det är det här lever på ungefär såhär ser alla mina 3-4 måltider ut under en vecka! KANON BRA eller inte -.-
baguette 39 kronor på ica
A-fil med kanel äppel bitar och kellogs k flingor eller hur det stavas blev vatten och 2 stycken mandariner!
engelska = B

sitter på engelskan nu blev 16 minuter försenad -.- vi ska tydligen läsa någon jävla text och sen svara på en massa frågor skit JOBBIGT!
vet ni vad jag kom på att = B blir en gubbe om man kollar från sidan HAHAH fyfan vad tråkigt jag har för emil och changiiiii är nere och röööker! men nu ska jag jobba jobba jobba ! PUSS!

ungefär såhär roligt har jag ju nu = )engelska med nader på G!

hade jävla svårt att välja vad jag skulle ha på mig men fick bli en munk jacka ett par jeans och en röd tomte t-shirt orkar verkligen inte ta någon "dagens outfit" bild men nu ska ja kila ut med hunden en snabbis och sen dra vidare te skolan! / RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!

finns nog fler en jag som ssaknar värmen och att vara brun!


nattmacka (a)

kom hem från träning för 25 minuter sen och har precis hoppat ur duschen och sitter och funderar på om man ska ta säg ett mackJÄVEL -.- skola imorgon men e fan hungrig som ett djur! får nog bli så att ag tar något att käka skriver mer imorgon, börjar och slutar med engelska med nader!:D // PUSS RALLE!


fyllekäk & träning!

var hamburgare för mig idag innan träning " såkallat fyllekäk" men nu ska jag möta tränare så jag får bilplats till träningen BYYYYYYYYYYYYYYYYE<3!
när jag blir stor... vill jag bli som tobbe i en annan del av köping!

tobbe i en annan del av köping är en av dom ballaste personen jag har sätt faktiskt, språket han använder säger allt! så ävla klockren någon mer som kan hålla med mig(a)?


spola fram till 1,40 och kolla resten!
om ändå livet var en dans på rosor?

varför ska just jag vara så deppig hela tiden? inget går rätt menar jag är ingen jävla martyr om ni tror det eller någon som bara ser det mörka i livet, men önska att man fick ha lite fler stunden när man hade ett leende på läpparna eller någon som håller med?praktarslet själv ^^

vakna för dryga timmen sen, fan vad skönt att få sova till halv 1 iaf, vaknade tidigare men trodde inte jag skulle kunna somna om men det gjorde jag ändå men ska kila ut med hunden en snabbis i sveriges härliga vinter väder! så skriver mer sen vad som händer under dagen PUSS!


"fuck that shit"

HAHAH något bara chang kommer ihåg tror jag! aja så jag känner nu faktiskt strulat till sig lite hemma så vill fan bara gräva ner mig som en jordekorre nu (a),
så tänkte hoppa ner i sängen eller ta en dusch först så man blir fräsch eller juste kanske ju itne bli det:( HAHAH vilket jävla depphumör jag har raul goes må dåligt som en GÅÅS! men nu blir det SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGEN! PUSS!//RALLE


funderar! men ska jag*?


                                 http://www.tv4play.se/aktualitet/sparlost

SPÅRLÖST? någon mer en jag som har kollat på den dokumentären, eller dokumentär kanske man inte ska kalla den whatever -.- för alla som inte redan visste det är ju jag också ADOPTERAD vilket innebär att man blivit ah lämnad av sina förra föräldrar till dom föräldrarna jag har idag av olika orsaker, vilket jag inte klagar på!

Men när man kollar programet så ser man hur barn som e adopterade får chansen att hitta sina egna föräldrar är det något jag borde göra? är det värt ett försök att få reda på vem man egentligen är? vart man egentligen kommer ifrån och vem som är min bioligiska mamma och pappa?  har jag några syskon, hur många frågor finns det egentligen inte att undra över, men för att få svar på dem frågorona måste man ju göra ett försök, och det är där jag tvekar,

Är jag den enda pojken som saknar riktiga föräldrar? nej det kan jag vara säker på att jag inte är men det är inte det som är saken utan saken som gör en nyfiken men ändå orolig på samma gång, så vad tycker ni? ska jag försöka ta kontakt med dom som egentligen är dom riktiga?

" vart e mamma ? "
EMMA HULTIN ÄR BARA MIN BÄSTAVÄN!

både jag och emma börjar bli förjävligt trötta på att folk bärar ta förgivet att vi är tillsammans? menvafan verken jag eller hon har sagt något av det? sen när fick man inte ha bra eller riktigt bra kompisar?

Menar jag och emma umgås rätt ofta brukar slagga hos henne när vi ska göra något speciellt dagen efter eller när man helt enkelt bara vill ta det chill, menar folk skriver kan inte du lägga ut lite bilder på emma? eller typ lägg ut bilder på dig och emma tillsammans osv, vafan? vi är inte tillsammans? RIGHT!

Eller endel säger typ hur länge har ni varit tillsammans eller hur går det med emma, jo men vet ni vi ska skaffa 3 barn lägenhet en hund och bil innan närmsta halvåret tar slut tänkte vi och i slutet tänkte vi gifta oss eftersom vi är förlovade HAHAH DRIVER! och anteckna nu att jag skriver att det var ett skämt så ingen tar något förgivet!så INGA fler frågor om emma och jag är på G!
hejhopp!

Sent morgon bloggande? känns fan som det klockan e fan kvart över 4 om inte min klocka går fel? har verken ätit eller bloggat! HAHAH men iaf elli stack precis, vi chillade till filmen "vi hade iaf tur med vädret" helt okej film eller rätt seg om jag får säga det själv men nu ska jag käka för ett riktigt jävla hungrig! pappa har köpt med sen en baguette hem så det blir äta den!:D // RALLE


GODNATT!

STUDIEDAG IMORGON VILKET INNEBÄR LÅNG SOVMORGON HOPPAS JAG PEACE!

jag VILL bli stjärna!

jag menar vems dröm är inte att bli en stjärna? satt precis och kollade på jag ska bli stjärna på tv4 play, men tänk hur mycket olika slags stjärnor man kan bli allt från filmstjärna till porrstjärna(a) och kanskle till och med fotbollsproffs men tänk hur få som får den kanske skulle jag får önska själv skulle jag såklart vilja bli något inom musiken helt klart utan TVEKAN! // RALLE

DAAAAAAAAAAAH!


laddar för fullt!

hoppa precis ur duschen, ska sätta på mig ett par mjukisar och ladda med en macka eller kanske flera får se e sjukt hungrig efter träningen! men iaf om 7 minuter börjar paradise hotel och det är ju inget man missar frivilligt eller? inte jag iaf! PUSS!

fokuserar bara på en sak! gissa vad det är (a)?träning!

måste kila bussen går om 8 minuter så skriver mer när jag kommer hem då blir det dusch + paradise hotel BYE!

svinkallt?

svinkallt? eller ah iaf kallt var nyss ute med hunden, försökte ta bild när jag satt bredvid med henne, men gick inte så bra(a) aja ni kan iaf få se dom 3 bilderna jag lyckades  ta! träning om drygt 2 timmar nicenice! hörs senare LEDIG IMORGON HELL YEAH! //RALLE
saaaaaaaaaaaatKÄRR******ING!

nu lärare och det innebär också att det är ny kurs nytt änne!* och vilken jävla LÄRARE kill med PLEASE! aja ska jobba nu CIAO!


godnatt!

tänkte ploppa i säng nu eftersom jag började med serveringslektion 08:30 imorgon jag som älskar SERVERING! har fan inte ens varit på en ända lektion i det ämnet, hur fan ska det här gå? får fan sova på saker PEACE// RALLE


dubbel avsnitt!

nu blir det dubbel avsnitt av paradise hotel skit taggad! HAHAH faktiskt suttit och väntat en hel vecka på att ett ny avsnitt ska släppas! CIAAAAAAAAAAAAAAAAO!


I en annan del av Köping

sitter och kollar i en annan del av köping så jävla klockrent! någon mer en jag som har sett det? på inte tal om tobbe som är med fyfan vad rolig han e! HAHAH " du måste raka dig? måste jag? "du ser förjävlig ut  gå och råka dig gubbe" HAHAH har varit riktigt dåligt bloggande idag menmen sånt e livet, för er som inte har kollat programmet KLICKA på länken --> http://www.tv4play.se/aktualitet/i_en_annan_del_av_koping?videoId=1.1406919&selId=1.1395944&currPage=0 det är ett måste för er som har humor och inte har sett att personer som har funktionshinder också kan ha ett normalt LIV! // RALLE


fiskF*TTA!

Sitter uppe på lektion i klassrummet nu, har varit nere i kallköket hela förmiddagen helt OKEJ faktiskt! och nu ska vi tydligen leta fakta efter äckliga F*TTfiskar:)! bara bita ihop och låtsas gilla läget! HAHAH men nu måste ja arbeta för annars så tar hin min dator PUUUUUUUUUUUUSS!

skoltrött? jag är! är du?!


söndags ångest!

Sitter här med värsta söndags ångesten! menar det är fan skola imorgon och jag ska upp halv 7! snälla döda mig, har BLOGGAT SJUKT DÅLIGT I HELGEN, men bjöd iaf på en låt :)! men nu ska jag ut med hunden för annars kissar hon inne(a):O ! och sen blir det direkt hopp i säng så skriver mer imorgon många pussar raul (A)

bjuder på bilden, söndags ful? ja jo jag tackar verkligen! & inge vax.4-2!

hammarby - huddinge 4-2 alltid lika nice att vinna! och sen lyckades man faktiskt göra ett mål också(a) raul e duktig or NOOT! men iaf vaknade vid 8 hos emma och hon var ju sjuk död hon sa faktiskt inte ens hejdå hon svamla bara massa fett taskigt:( men nu ska ja äta för har bara ätit en apelsin och ett äpple på hela dagen:O så e fan vrååålhungrig!/ RALLE

kalltkalltkallt!


chillpill!

tjatja! kom hem till emma för ett tag sen:) här fick man äta grillad kyckling med någon potatisgreej! skita gott! och sen var vi nere och kollade gymmet men blev inget idag eller klockan var efter tio så då fick man inte gymma samma som hemma hos mig -.- menmen nu ligger emma i badet och jag sitter och glooooooor framför datan! ska upp vid 8 imorgon! skönt söndag men ingen sovmorgon wtf? nej men har en match som börjar halv 11 så det är samling en timme innan och sen ska man hinna hem också.. menmen skriver mer imorgon för då kommer min syrra hem från kiruna och då e hon säkert en isbit HAHAH:D // RALLE


dålig uppdatering = låt!

tänkte jävlar lite med dom i klassen eftersom dom alltid sätter på låtar jag spelat in och terrar mig med det, men nu kommer EN TILL:)! man kanske inte hör så bra i början, men lyssna lite längre så hör ni iaf lite, och gick dessvärre inte hitta någon låt av denna som hade en karaoke verison, men om ni hittar något eller någon annan låt så får ni gärna länka det här!:D taskiga allmänt tråkiga kommenterar tas bort så jävla trött på sånt! och om ni ska kommetera, kommentera då fan inte anonymt! // RALLE
 
TYCK VAFAN NI VILL DET HÄR E NÅGOT JAG GILLAR ATT GÖRA:)!

popcorn

ett popcorn? HAHAH nu har jag kollat en skit läskig film med emma! låt det rätta komma in, någon mer en jag som har sett den? om inte gör detQ! nu ska vi chilla gaaaaalet så hör av mer imorgon om vad som händer då eller hur det ser ut då peace och godnatt RALIS!helkväll med bästa emma :)!"

nu bär det av te emma blir filmkväll och bara snacka av sig lite allmänt! skönt att alltid ha någon att snacka med bloggar väll därifrån om jag får tid med det, kommer hem imorgon någon gång mellan 2-4 sov gott och ha det bäst alla eran BÖÖGIGA RAAAAAAAAAAALPOJKE!:Dmin syster är DUM I HUVUDET:)!

vet ni avr min syster har gjort fick egentligen inte skriva dethär i bloggen för hon skäms(a) skulle jag också gjort! men iaf efter vi hade varit i hammarbybacken igår hade hon iaf fått snö innanför sin nya mobil, och fick för sig att köra in sin mobil på värmning i micron HAHAH! FAIL säger jag bara den börja halvt brinna och det luuktade skit i hela lägenheten, mobilen som hon fick för knappt två veckor sen HAHAH men alla gör ju misstag, men iaf LÄGG ALDRIG IN EN MOBIL I MICRON om ni får för er att värma den(a) MARIA LILLASYSTER ERICSSON = PUNGKULA!:Dnär började/började ditt helvete?

idag börjar iaf mitt helvete! F*TTA! orkar inte skolan, menar varför gå på en jävla fredag när man kan börja på en måndag istället jävla idioter som lägger en dag som denna! finns lisom folk som börjar på måndag och tisdag till och med menvafan det är väll bara bita ihop och gå för att klara skolan..? aja ska dra mig nu PUSS!

det är bara åh åk-.-! nej driver bara bita ihop och "låtsas" vara glad!


lägg dags och cääpe skola!

sitter här i badrocken eller säker man så? " fuck this shit " HAHAH bara tobbe och chang som fattar vad jag menar -.- iaf så kom jag hem för dryga halvtimmen blev hämtad av papps med bil skönt, slipper man åka hem i ett jävla kallt sverige iaf eller gjorde ju det också fast i en bil istället för att åka kommunalt, men iaf nu ska jag nog käka nått litet och sen hoppa i sägn för att orka upp imorgon, PEACE EVERYONE! // RALLE
träning!

tjabba! dags att dra iväg och träna, ah vafan ska man säga äntligen!? ah fan saknat det, tänkte kolla nya innebandysaker idag men blev inte riktigt så får nöja mig med dig jag har iaf den här träningen :)! men nu ska jag kila eftersom min buss går om ungefär.. aah om man ska vara exakt 20 minuter panik! har inte ens packat ner sakerna skiver säkert mer när jag kommer hem om jag orkar! POOUSS! // ralle
 
blir nog aldrig riktigt vad man tänkt sig..PINSAMT! måste ses!

fyfan vad jag skäms! en snubbe har på något sätt fått tag på en naken bild jag skickade till en tjej och nu ligger den ute på hans blogg, klicka för att besöka killens blogg..  http://www.marcusle.se/blogg

ser ut som en medvetslös fisk flash mupp HAHAH!
skistar.com hammarbybacken för hela slanten!

tjaaaaaaa dåligt bloggande idag pga. att jag tidigt i morse åkte iväg till hammarbybacken med lillasyster eller tidigt och tidigt vid 1 tiden, det var riktigt jävla länge sen jag åkte eller ah 1 år sen knappt men ändå kul var det iaf men iskallt och pjexorna gjorde ont som fan! det blev 2-3 timmars åkande iaf värt som fan! någon mer som har testat hammarbybacken? har du inte så tycker jag ni/du borde göra de:)! // RALLE


bild 1 raaal
bild 2 lillasyster
bild 3 en av backarna.
bild 4 fin bild NOT!abc123

helt tomt i huvudet just nu, e så jävla trött! och ändå ska man upp sjukt tidigt för att åka skidor med syster! ah vad säger man jag hade min sista sovmorgon för lovet igår SKÖNT! och på fredag börjar skolan, JÄVLA F*ITT helvete seriöst pallar inte skolan, och det sjuka är att själva skolgången bärjar på en fredag? varför kan dom inte bara lägga den på måndagen istället jävla IDIOTER SERIÖST! aja känner att jag är för trött och arg för att skriva mer så GODNATT OCH PUSS PÅ ÖRONSNIBBEN TYP (A) // RALLE

bild från 08 jo jag tackar! men måste säga att jag saknar tiden fan!


WTF?

just nu på tv6 sänds någon jävla skit film istället för paradise hotel! vet att det bara brukar vara på söndag och måndagar och sen onsdagar och torsdagar men det stod faktiskt i teve tidningen att dom skulle dända ett avsnitt idag med! pissar på tv 6 just nu!

fuck teve 6 for the moment!torr hud, röda kinder och minus grader!

stockholm är det egentligen där man ska bo under vintern? jo jag tackar det är fan 14 minus grader ute visst finns det ställen som bollnäs, kiruna som är värre som nästan sitter på 40 - eller kanske idre, åre whatever, men även fast vi bara har 14 minus grader eller bara och bara är det en chock att komma ut, man hinner vara ute högst 5 minuter innan man fryser BAAAAAAAAAA**EN av sig! och då och sen när man kommer in får man både röda kinder och torr hud! SKÖNT! okej kanske inte har röda kinder på bilden men hade iaf helt klart det när jag precis kom in!


jag fastnar alltid för en låt! ta åt dig marcus.

någon mer som kan hålla med om att man ibland kan fastna för en och samma låt? och sen lyssna på den gång på gång till man tröttnar? man typ tjatar sönder låten, men vafan så äre med all musik! skrolla ner och sen varför jag valde denna låt!
känns det hopplöst.. och översätten låten som det vore till till marcus, och inte som om den vore till någon TJEJ!, bara att höra måns röst påminner mig om i somras när vi lyssna på honon jämt!

vill att det ska vara precis som förut, för när vi två var bästa vänner så var allt som bäst och även om du säger att det kan bli bra igen så kommer det aldrig bli exakt som förut när jag var som gladast men hoppas en dag förstår vad vi förlorade!

texten översatt till svenska!

Dessa är de dagar då jag inte kan förlåta mig själv
Se dem bild av dig med någon annan
Jag önskar er här skulle vända mörker till ljus
Om du var här, i kväll

Jag skulle hitta en miljon olika sätt att säga att jag älskar dig
Sjunga en miljon låtar att få dig att le
Men jag kan inte vända tillbaka tiden
Och jag kan inte göra dig till min
Det är omöjligt

Har aldrig tro att jag är stolt över vad jag har gjort
Det vi hade gemensamt, nu är det borta

Jag skulle hitta en miljon olika sätt att säga att jag älskar dig
Sjunga en miljon låtar att få dig att le
Men jag kan inte vända tillbaka tiden
Och jag kan inte göra dig till min
Det är omöjligt

Det är omöjligt att ta dig tillbaka
Och även om jag försöker vända ditt hjärta
det är omöjligt att vrida tillbaka tiden
Det är omöjligt

Att ens tro att ni skulle se min väg
Ens tänka att ni skulle se min väg
Jag vet att jag bara har mig själv att skylla
Jag vet att jag bara har mig själv att skylla
Jag kan försöka, men jag kan fortfarande inte göra dig till min

Jag skulle hitta en miljon olika sätt att säga att jag älskar dig
Sjunga en miljon låtar att få dig att le
Men jag kan inte vända tillbaka tiden
Och jag kan inte göra dig till min
Det är omöjligt

Det är omöjligt att ta dig tillbaka
Och även om jag försöker vända ditt hjärta
Det är omöjligt att vrida tillbaka tiden
Det är omöjligt

Att ens tro att ni skulle se min väg
Ens tänka att ni skulle se min väg
Jag vet att jag bara har mig själv att skylla
Jag vet att jag bara har mig själv att skylla
Jag kan försöka, men jag kan fortfarande inte göra dig till min

NATT!

tänkte bara informera er om att nu tänkte jag iaf hoppa i sängen, vafan snart skola FYFAN VILKET RENT UT VILKET JÄVLA HELVETE, men nu ska jag sova och försöka tänka på något annat! // RALLE

tänker på något helt annat så jävla BORTA! -.-


fel eller rätt av patrik att reagera som han gjorde?

i dagens paradise hotel var det ju en som skulle åka hem för dom som följde dagens 2 avsnitt redan vet och den här gången var det patrik som skulle välja mellan jacki och anneli, men en sak fattar jag bara inte varför ställde sig bara anneli inte bakom kristoffer var det för att hon inte fick stå där av andra skäll, men en sak tycker jag var helt fel av patrik att välja jacki framför anneli både för kristoffers skulle och hans egen skull jacki e bara allmänt jobbig och falsk och jag menar var det då fel av patrik och börja stor gråta och säga att han älskar dem båda och har starka känslor för dem vad tycker ni rätt eller fel av patrik?


tele med SARA PARA!

sitter och pratar telefon med sara, det var tydligen ett hot att ringa henne för annars skulle jag få med henne att göra:O! LÄSKIGT! var fan mer en ett år sen ! känns skönt att prata ut lite! men nu ska jag vara lite social mot henne BYE! // RALLE


spelaspelaspela!

Lämnade alice vid 2 tiden, och måste fan säga en sak öppet JAG SAKNAR HENNE! aldrig känt såhär förut.. men iaf träffade pappa vid 5 över två och vi var och kollade massa spel till både nintendo wii och playstation tre och fick med mig både fifa 2010 till playstation 3 och mario & sonic olympic vinter games till nintendo wii, bra eller dåligt någon som har testat spelen? det ska nämligen jag göra!

aliceiunderlivet?

eller vafan heter det inte så? aja sameshit HAHAH ska iaf mäta alice har inte träffat henne sen i somras? fan över ett halv år sen nu, aja uppdaterar mer senare PUSS! // RALLE


dusch och släng, hopp i säng?

titta vad bra jag e på att rimma(A) har inget speciellt att skriva förutom att jag geekade one tree hill med syster nyss aldrig kollar på det förut men det var fan helt okej! men nu blir det duscha och sen hoppa i sängen för att..... kolla på tv! godnatt!// RALLE

ett brunt päron?!


PARADISE HOTEL!

någon mer som kollar paradise hotel? vad tycker ni om dom olika deltagarna? fyfan vad jag diggar när stefan och rami bråkar kan ju knappast bli roligare och när den nya bruden har kommit in det är nu som paradise hotel börjar bli som mest klockrent någon mer en jag som håller med??

SCHTEK?


BLICKAR TILLBAKA!

och hur började året egentligen här kommer massor av bilder från 09 fyfan vad jag saknar allt!

började blogga med den här bilden!  åkte skidor med suppawut sune zonken!


hade jag kvar lite av min fjortis " period " också ?:O
jag HADE en bästavän.. och förlorade honomvar också i idre fjäll! :)

jag HADE också två eller tre rätt seriösa förhållande i någon/ några veckor..sen såg jag karlstads pärlor ta guld :)!tog hål i både ögonbrynet och andra örat;)

och blev kär..vi alla bajare förlorade en av bajens största förebilder!och vi lämnade också allvenskan för superettan nästa år..var med om en av mina bästa somrar..

och sen färgade jag håret i massa olika färger,


och sen fick jag världens bästa hund KÄRLEK TILL HENNE!!och kommer alltid vara och förbli en trogen bajare!

bloggade tillsammans med lillasyster.


jag spelade in massa låtar.. TYCK VAD NI VILL!hade frågestund..och avslutade med nyår!

kan ju dra slutsatsen att visst det har funnits bra stunder, men resten har varit skit! kommer skriva mer exakt om varför sen..
det kommer mer.

håller på att leta fram massa bilder från 09, kan ju bara börja med att säga att gå igenom dom gör mer än ont!

gottnatt folket!

Hej jag heter raul mikael ericsson och har precis kollat bonde söker fru, HAHAH -.- vänta vafan håller ja på med men vafan det e så jävla kul att se diggar en snubbe som heter roger skit tung bonde! men nu ska ja hoppa i säng hej hopp gummisnoooooooooooooooopp(a)// RALLE

jag har faktiskt också haft en bondgård HAHAH! heja ROGER!
har du lagt på dig under julen? det har jag!

jag menar det är bara att kolla och konstatera man blir tjockare med åren? helt klart iaf enligt mig, i och för sig har det varit jul och man käkar lite extra och har inte tränat någon gång på hela lovet, medans andra åker på cuper och kör hård träning inför nästa säsong, var iaf nere i gymet idag riktigt grymt " not " det har inte ens rullband och springa på och sakerna är typ 10-15 år gamla men bättre en ingenting, har aldrig gymat på ett riktigt gym faktiskt ganska e dags att testa eller sätta igång på typ worldclass, sats eller liknande? måste iaf börja TRÄNA!

2010 idag -.-
09 höst.sommaren 0907? eller kanske vår 08?


länkar och svar!

drar vinnarna och det rätta svaret nu. : Det rätta svaret var alltså nej jag har aldrig rökt inte ens testat!

och dom som vann en varsin länkning var iaf mer en 3 st och här kommer dom!

http://miichh.blogg.se/

någon snubbe som hade länkat min gamla blogg och kallas sig krille, men rätt svar = länk !

http://ralleboii.blogg.se/


http://elinlagerqviist.blogg.se/ 

+ två stycken anonyma svar som en ut av dom hade rätt och den andra fel! stort grattis till alla som hade rätt!3/1

tjaaaaaa! vaknade för för drygt en halvtimme sen, och sitter nu och kollar hammarby - sandviken, X e fortfarande kvar här vetefan vart hon har tagit vägen, eller hon satt inne i min syrras rum och kollade twilight ? aja ska nog in te stan en snabbis och möta chankie pojken!  skriver senare HEJDÅ! // RALLE
 
strike a pouse hahah skit gammal bild från i somras i think, btw inge vax heller HAHAH!


ÄLSKLINGAR!

Riley gästbloggar!


Tjena hejsan.. sitter hos Raul just nu, har nyss käkat och gosat me vovven Iza! :)
Kom hit för några timmar sen faktiskt men sen dess har vi bara legat i sängen och kollat film !

Först va de Casanova, sen Bewítched, sen harry potter och sist men inte minst spider-man!
Innan S-man var slut gick vi in i syrran Maria's rum och kollade lite Twilight-new moon.. grym !

Fnderar på vad man kan göra nu asså .. e jätte mätt efter att ha ätit nudlar.. kanske ska sova lite ?

Tror fan de asså;)
pösss och gonatt sötnosar!

/Riley

dagens fråga!

vad tror ni? röker jag eller inte? har jag ens testat röka? vad tror du? icke rökare eller rökare ah det är det som är dagens fråga! , vinnaren/vinnarna vinner givetvis en LÄNK!
övertrött!

tjaafan! känner mig både rastlös och trött, ska iaf kolla på hockey snart, men vafan måste in te stan och köpa vax WTF! och matchen börjar om exakt 52 minuter hur fan ska det här gå ? sen ska ja träffa ah X skriver vi eftersom inte folk uppskattar när jag skriver deras namn i min blogg tydligen får skriva mer ikväll, PEACE OUT! // RALLE
The answer is?

Det har varit mycket undrande om vad emma och jag har för relation, jo nu är det så att om precis 3 veckor så förlovar vi oss... HAHAH NEJ DRIVER! alla har nästan tagit förgivet om att vi är tillsammans bara för jag umgåts med henne mycket på senaste tiden, själva svaret är att nej vi är inte tillsammans utan bara jävligt tighta kompisar som jag ser det eller vad tycker du emma?, jag menar vi har känt varandra snart 4 år tror jag vi kom fram till, så man kan ju säga att vi är "bästavänner" eller vad man kallar det jag finns här för henne och hon för mig tror ja(a), aja nu vet nu iaf! VI ÄR ALLTSÅ INTE TILLSAMMANS!
och ni som skrev att ni ville se bild på emma här får ni! // RALLE

emma suris HG:D! <3


stockholm vs göteborg

Snackade nyss med en tjej från la göteborg! och fick en bild som hon tydligen hade gjort  eller iaf vad jag tror, och hon sa att jag och killen från göteborg va äckligt lika varandra tror tyvärr ja inte kan hålla med om det -.- menar bilden på mig är över 2 år gammal ? , nu äre iaf sängdags! PEACE & GODNATT // RALLEspendera som sista minuterna av 2009 i täby! :S

Och dom sista minuterna av 2009 vart spenderade i täby så jävla misslyckat med lite för mycket alkohol i kroppen och ens ex på samma fest gick allt åt helvete vafan skulle inte 2010 bli ett bra år, och även fast jag inte pallar skriva någon A4 om hur mycket jag saknar dig sarah så kan jag ju hoppas på att du ser det här med för även när jag e nykter så kan jag säga att jag saknar dig!

bilder från igår.
det slutade med att jag kom i soffan.. pinstamt:$! HAHAH


back in black? HAHAH

tjaaaaaaaaaaaaa! tillbaka på banan!"  back in black tydligen, eller kanske tillbaka i helvete för många, efter den långa bloggpausen, men jag menar hur många gånger har jag inte sagt att jag har bloggpaus eller att jag ska lägga ner?, var ju rätt många anonyma som skrev sluta blogga din blogg suger men vafan det är kul att bara skriva sen vad folk tycker skiter jag fullständigt I! iaf tillbaka nu och hoppas på bättre bloggande den här gången! ville bara tacka ida och hennes polare som har gort min headar faktiskt JÄVLIGT stolt! thihi(a) ! // RALLE


allt e lämnat 2009 finns bara kvar i huvudet!
Design

Hejhej!
Nu så är din design klar Ralle! Hoppas att du blev nöjd! :)
/ Ida & Albin! 

 


RSS 2.0