hejdå!

hör av mig när jag är tillbaka helt enkelt? nås på luren!


hej fjortis?

pinsamt har man verkligen sett ut såhär och haft såhär mycket vax? -.-Can't stop love!

ALLA BARA SVIKER FINNS DE NÅGON SOM ALLTID STÅR KVAR DÄR MAN SJÄLV STÅR!?

måste TRÄNA!


hur ofta tränar du? tränar du överhuvudtaget? jag måste fan börja träna!


saknar du vintern?

saknar du vintern? DE GÖR INTE JAG! värmen kan väl stanna ett litet tag till SNÄLLA(A)!är du där?!

väddö men vart är du?! någon som har landställe nära eller på väddö =)?


K-O-N-T-A-K-T-A mig?!

efter många om och men lämnar jag ut lite "personliga uppgifter" men inget som går direkt till MIG! utan till min kompis lur som ni i den turen får berätta för, vem du/ni är så inte massa små tjejer/killar smsar! eftersom jag knappt är inne på msn kommer den alltså inte visas här utan smsa 0707975536 och har ni tur får ni mitt nummer på de sättet =) !

förväntar mig ingenting HAHAH

öh usch? men ibland får man bjuda på sig själv -.- !


kvalite inte kvantitet!

de ska tydligen inte spela någon roll hur många inlägg man skriver om dagen, man kan tydligen skriva ett som är bra istället för 10 som är tråkiga/dåliga och ointressanta! så tänker iaf ja göra nu under sommaren!

kontaktmsn tror ja hajjat de nu ! ? kommer upp senare!


kontaktmsn?!

vad i helvete är kontaktmsn personen som sa att ja skulle skaffa de -.- är jag efterbliven eller är jag? EXPLAIN! 


                                                                       M juste du!
vad gör du när du har tråkigt?

du kanske läser min blogg? HAHAH pillar på S*oppen? :$ eller tittar på din mamma när hon läser HAHAH? hjälp mig att komma på saker man kan göra när man har tråkigt?!?!
 

                                                                          ?


är de bara mig inte playahead funkar för?!


är de bara jag som saknar BJÖRN? playaheadbjörn alltså för er som inte vet vem björn e -.- ge mig tillbaka fjortistiderna och bort med de nya dryga facebook?kär i kärleken!

vet egentligen inte vad jag vill eller känner vet men dom flesta har nog rätt jag e fan kär i kärleken precis som han i hundtricket vill ha allt perfekt men de kommer jag aldrig få för är inte värd de bästa :/!

kan inte sluta lyssna på låten darins nya som han sjöng för viktoria och daniel can't stop love
inget skansen utan darin!

min förebild, han man tror tar över efter MJ? kungen själv darin!
ikväll 20:00


badbilder bräää;D !

19 grader men vem fan har lust att löka galet när de är 30+ grader i luften så de var bara att hoppa i!  snart dax att åka lite båt vafan stavas verkligen dax så? whatever hej så länge ^^


tjooosäään!


svettigt vart man än är?!?! så nu blir de ut och schteka galet havla dagen? HAHHA 30+ grader thats awesome!

luren med!


fartfylld kväll och en jävla massa svett!

tillbaka till lugnet vid ungefär 11 tiden ikväll skulle jag tro -.- men innan de så är BAJEN MATCH! så ska chilla ett tag nu innan den börjar och kanske hoppa in en snabbis i duschen så kanske ja bloggar innan jag somnar ikväll? BAJS!


den tragiska sanning om "RAUL" själv!

absolutraaul? M sen allt de försvann har de ju fan gått helt åt HELVETE? folk tog mig inte för att dom tyckte ja såg bra ut inte för jag var snäll? utan för ett jävla NAMN pinsamt och nu? vafan har man nu ingenting! ingen som vill ens snacka knappt förutom dom närmsta men annars är de ett jävla gammalt som hindrar/stoppar allt! vafan tänk efter ?..

den tragiska sanning om "RAUL" själv


kan han, kan alla andra!

bonde söker fru roger sägs nu dejta en 24 åring vilket har en ganska sotr åldersskillnad eftersom han själv är 43? så vad säger ni har åldersskillnaden någon betydelse! inget jag tycker iaf sålänge båda vill och är med på allt, eller de är klart en 11 åring och en 20 åring kanske inte borde ha ihop de, men allt från 15 till iaf 19 borde funka helt okej eller vad tycker du?!

stadigt roger!


fick som JAG ville !

nu sitter man ÄNTLIGEN i "staden" efter 3 timmar resa hem sjukt skönt! ska träffa M om en stund och sen är de ju VM FINAL FORSA SPAINEN! men nu ska ja ta hand om min lillasyster och vovven och slänga mig duschen tänkte jag så PUAES!


ett jävla liv!

så sitter man fast på björkö arholma " väddö och när man äntligen vill åka hem så skiter allt sig ? vafan varför ska allt vara ett så jävla stort frågetecken för?! ska försöka lösa allt nu så att alla blir nöjda och glada och så att jag kommer hem till stockholm några dagar!


BAJSA SNETT!


CREEPY I'AM FUCKFACE TÄNKTE LÄGGE MIG NU BYEE!


du, jag är tillbaka =)!

TJOOOBRÄÄ! tillbaka i bloggvärlden? HAHAH säger man så?, vad säger ni bra eller dåligt att man e tillbaka om inte kan ni alltid få ett dagskratt när ni läser dom patetiska inläggen HÖHÖIU! :)


RSS 2.0