KATASTROF!

sitter inne på facebook i skolan och helt plöstligt loggas man ut av ingen anledning alls och vipps så är kontot inaktiverat alltså avstängt/borttaget och går inte använda längre, så om du känner för de och är lite extra söt och snäll,  så är de bara lägga till Raul absolutraaul ericsson på facebook igen =)


                                                  M.. KATASTROF!
DE ÄR SÅHÄR DE ÄR SARAH.

nu ska jag vara helt seriös och 100 procent ärlig, sarah vet att de är sjukt att jag fortfarande tänker på dig eller att jag äns tar min tid att skriva denna text, men de är nog för att jag insett hur jävla mycket jag saknar dig? men du bryr dig inte? spelar ingen roll vad jag säger eller vad jag skriver för antingen så är du full eller bara allmänt ointresserad? men vad tycker du att jag ska göra då? har försökt att glömma dig i nu vad är de ? 3 år snart tror jag pinsamt jag vet! men kommer fortfarnade ihåg första gången vi träffas fatta patetiskt?! känns fan som jag är besatt av dig, men de var vid donken i slussen för a 3 år sen nu, och bara då, eller när vi började snacka, när du hade kommenterat min video på PLAYAHEAD -.- och sen när jag spanande in dig så ba DAMN girl.. fanns de äns så jävla dina brudar som kunde tycka jag var intresssant? inte bara för man ska gå efter utseendet för de var absolut inte de ända du hade, du brydde dig! på ett skit bra sätt för kommer ihåg när vi låg hemma hos mig och när jag berättade om när min mormor och morfar hade dött fatta vilket minne jag har som kommer ihåg de? men de jag ville säga var att jag vågade vara mig själv då jag hade fan tårar i ögonen men visste att du inte brydde dig om jag skulle gråta då,
 fan vad svårt dehär är och fan vad jag gör bort mig och vad folk kommer kommentera och sitta och skratta men de skiter jag i för de är exakt såhär jag känner! och jag hittade tjejen i darins WHO'S THAT GIRL? med de perfekta leendet och som var så otroligt overklig de var fan DU! de jag gjorde mot dig ångrar jag vet inte hur mycket idag! men nu har jag ju insett hur jävla mycket de är, för inte så länge sen satt jag mig på stället jag lämnade av dig vid bussen sista gången vi var och bara tänka på hur jävla dålig som person jag var då! varje gång jag lyssnar på låtar jag gjorde eller som jag lyssnade på när jag var dig kommer du upp. Och de jag gjorde på nyår fyfan vad pinsamt men de var fan sanning i de jag sa allt precis allt var sant, okej jag var packad men menade varenda jävla ord jag sa jag grät förihelvete framför dig och kom du ihåg att du lovade! lovade att smsa mig dagen efter? även fast jag var full när jag åkte därifrån så tänkte jag bara på när ska hon smsa när ska hon smsa! och allt som fanns i mitt äckliga huvud var bara du de liksom dunkade SARAHSARAHSARAH. vet inte riktigt vart jag ska sluta eller vart jag ska stoppa mitt jävla skrivande heller men om du ser dehär kanske du i alla fall kan försöka bry dig lite? för allt jag begär är att träffa dig absolut en sista jävla gång de är väl inte så mycket begärt i ditt liv*? jag e eriöst helt tokig i dig och var bara tvungen att skriva allt dehär FÖRLÅT!
rakt på SAK!

bättre att säga som de är istället för att hålla allt inne? om du vill ligga säg de då?!  men ingen jag är intresserad av! PS; skriver dehär pga mitt dåliga självförtroende! "eftersom ingen vill göra något med määääääääg "FÖR ALLA SOM VILL VETA!

NEJ ORKAR INTE SKRIVA VÄRSTA TEXTEN! MEN JAG SAKNAR DIG SARAH DAAVIS TRUST ME! :'(
DUDÄR!

letar du efter en villig kille så har du hittat helt rätt! OSERIÖSASTE inlägget på länge?!


jag är helt PAFF!

lyssna på snubben idol vidare 2010? SPIKAT!


hej jag är ful?

har aldrig haft något bra självförtroende så passa på att säänk de ännu mer, med dåliga kommenterar!


att kommentera anonymt är FEGT!

bland dom värsta sakerna? jo de är fan att kommentera anonymt stå för vad ni säger istället FEGA JÄVLAR!

PS förlåt för dåligt uppträdande allmänt lack bara -.-


DEPP MODE!

vad kan bli värre? absolut ingenting just nu inne i värsta depp perioden eller säg någon gång jag inte är de, tjejen jag gillade hatar mig? min bästavän existerar inte i den här världens längre, senast igår var han med när valida och chama skällde ut mig efter noter vad gör man..?

M GRATTIS DU KNÄCKTE MIG!

de är inte som du tror någonstans, tänker inte länka din blogg och lägga ut massa bilder på dig så alla vet vem du är, men de är inte så jävla lätt när alla bara tror likadant du tar bara mig för du vill ha något för stunden? VAFAN jag försöker men absolut ingenting fungerar längre. kanske borde sluta att leva i darins tankar, bara för han är min förebild så går jag runt och tänker och lyssnar på honoms låtar jämtjämtjämt som att du bara en dag skulle stå där som flickan jag letat efter när du knappt bryr dig om vad jag säger? eller kanske borde gå min egen väg? sail the ocean by myself? vet seriöst inte vad jag ska göra. och sen MARCUS de sprack eller har spruckit vart fan är du? orkar inte ta upp alla minnen igen allt går bara rent åt helvete och absolut ingen lyssnar orkar inte skriva massa skit när ingen bryr sig DEPP MODE? MARTYR A HÄR E JAG och här slutar jag PUNKT.gotta find you?

man kan inte ska leta efter den rätta hon kanske bara kommer när man minst anar de?!

RSS 2.0