hej, jag är för ful för dig!

vet ni vad jag kom på? har inte haft flickvän på snart ett år och vet ni vad det beror på? jo för jag e för ful för dom flesta eller för alla verkar de som + att jag har ett självförtroende som ligger på 0! inte så konstigt kanske eftersom de ända jag kan, är att klaga på mig själv och mitt liv eller vad tycker ni? kanske borde bli gottare? eller EMO? varför måste alla gå efter utseendet när man inte ens har de:/ ?



Kommentarer
Postat av: Louise

Jag tror att det är du som är kräsen när det gäller tjejer. det är inget fel på dig.

vara bara dig själv, va inget emo det blir bara konstigt

2010-03-11 @ 12:58:08
Postat av: Anonym

Håller med Louise. Det finns asmånga som tycker du är jättesnygg, men du letar nog efter någon speciell.

2010-03-11 @ 17:39:35
Postat av: t

Asså varför klagar du så in åt helvete mycket? Uppskatta det du har fan, du ser väldigt bra ut och det vet du själv. Varför du inte har någon flickvän är enkelt, du har såna jälva höga krav. En fin tjej med bara mascara är väldigt sällsynta. Inget illament men alla ser bättre ut sminkade :)

2010-03-11 @ 18:40:43
URL: http://larssoons.blogg.se/
Postat av: Sandra

gubben, du är inte för ful för någon! Jag menar kolla bara på dej, hur cute som hellst:)



& till dej "T" tjejer med bara mascara är väldigt vanligt nu för tiden. & väldigt många ser mycket bättre ut utan smink! Jag själv tycket mitt annsikte ser sötare utan smink :D då är man inte hårt sminkad & ser helt naturlig ut! :D



2010-03-11 @ 19:53:20
URL: http://thecutieme.blogg.se/
Postat av: Hanna

Håller med dom ovan.. Du är inte ful, det vet du själv.. Det går inte att bara hitta en tjej bara sådär.. Du har alldeles för höga krav, och du är alldeles för på när det gäller tjejer.. Du frågar på en gång om man vill träffas.. Tjejer vill kunna få kämpa lite. Va inte så himla lätt. Sluta leta och ''söka'' hela tiden, du kommer hitta en tjej en vacker dag. Man hittar inte sin livs kärlek på en dag.

2010-03-11 @ 20:56:29
Postat av: smartflikka

sluutaa knulla runt då för i helvete så kanske det går bättre

2010-03-12 @ 12:10:31
Postat av: ekstrand

Jaa du raul, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga eller ge dig för tips (du vet vem jag är hoppas jag), Och du vet vad jag en gång tyckte om dig. Jag träffar än idag tjejer som vet vem du är som tycker du är snygg och ser bra ut. Men under alla dem här åren som vi "känt" varandra så är du inte riktigt någon för mig. Jag hoppades att du skulle förändras och så, för du är värd en flickvän om du inte snackade me så jäkla många tjejer. Jag har absolut ingenting emot dig idag, vi är vänner!! Men så många chanser jag gav dig och du sumpade dem alla. Sportlovet för typ 2 år sen? som du alltid tar upp . Ja du kan få en tjej med eller utan smink om du hade ändrat på dig. De är absolut inge fel på din personlighet, men tyck inte så synd om dig själv. Snacka inte me allt och alla för då kommer du aldrig hitta en tjej som du vill ha. De här har jag sagt förut till dig. Men de är bara DU som kan göra något åt de här ingen annan :)

2010-03-12 @ 13:30:40
Postat av: Anonym

Kanske ska sänka kraven och sen sluta tjata på tjejer om sex första gången man träffas? du har ju ärligt talat bara dig själv att skylla så kanske är dags att ändra lite på dig så kommer du säkert få en bra tjej tillslut

2010-03-15 @ 11:07:12
Postat av: Anonym

lilla gubben att du inte har nån tjej kan ju bero på att du bara är ute efter sex! vet inte nån tjej som är normal som har lust att va tsm me en kille som ligger med alla som vill :S kanske dags att sluta va så desperat och enformig?

2010-03-15 @ 11:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0