R.I.P playahead.se det här e slutet, det stängs föralltid!

Den 1 mars så lägger playahead.se ner hemsidan för gott!
Idag har jag nog vart medlem sedan 2005 jag menar vad har inte playahead varit för oss alla? för mindre en två år sen hade playahead.se över 30000 inloggade varje dag och alla var då aktiva,
idag är det knappt 2000 inloggade och playahead koasar helt! men vafan jag skiter i om playahead har varit: 
- fjortissajt
 - emosajt 
  - bratsajt
   - osv. 
 men ändå den sidan som varit bäst av dom alla menar vem är inte inne för musiken menar det är där jag hör dom flesta nya låtarna eller folk som gör om det or whatever, något jag har varit under den sista tiden, och förut så var det ju så att man ofta fick massa kontakter genom hemsidan vilket var ett stort + playahead är helt klart något jag kommer sakna och det står jag för säg vafan ni vill fjortis/playahead raggare bryr mig inte ett skit..

menar vart fan ska man hänga nu? snuttis.se?? eller varför inte lunarstorm? vafan get a life folk från falun umeå osv som hänger där, facebook är ju ända utvägen men ändå en av dom sidorna som är segast och riktigt jävla dryg finns inget mer att göra där en att spela spel för personer som är + 5 och endast snacka med dom närmsta kompisarna! jag är riktigt besviken för jag kommer sakna alla personer man har fått genom att ta sig in på playahead även fast man inte är inne så ofta och är lika aktiv som förut som kommer iaf jag sakna känslan att logga in på sidan menar det var en sida jag skulle vilja finnas kvar även när jag e vuxen om 10-20 år för att kunna blicka tillbaka men playahead höll knappt 10 år, om man kollar var alla började någonstans påriktigt så var det fan där, menar skulle paow eller dessie eller krilleboii och dom andra storbloggarna ha sina bloggar idag om inte playahead.se hade funnits det tvekar jag starkt på ! men jag tackar för tiden och allt jag lärt mig där ifrån PLAYAHEAD IN MY HEART! :$!

har tröjan som minne ! :$
och en gång var även jag aktiv!
Kommentarer
Postat av: Therese

Facebook is the shit, mannen!! :D:D

2010-01-19 @ 22:00:41
URL: http://theresevonpostner.blogg.se/
Postat av: Anonym

såklart man kommer sakna playahead memories ju haha !

2010-01-19 @ 22:54:58
Postat av: angelica

hahahaha känns som att mitt namn står där.. pinsamt

2010-01-21 @ 23:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0