det är så det känns!

Efter folk som bara lyssnar på ryckten är jag så jävla trött på det som sägs " han e player, han träffar en sen drar han" men vafan bara för det kanske har hänt så betyder inte det att man är någon jävla player, folk brukar skriva raul hur är det egentligen? och det slutar alltid med att man blir osams och dom säger jag tycker synd om dig fattar varför du aldrig hittar kärleken rätt åt dig, att du har ett sånt jävla kass kärleksliv. Men vafan det är för helvete bara för att folk lyssnar bara på vad andra säger, hör dom något så tar dom för givet att det är så också är det verkligen så man ska göra döma folk utan att ens veta hur det egentligen är? det är därför andra folk kan göra en så jävla deppig, folk brukar alltid säga på msn/facebook varför ser du alltid ner på dig själv varför har du alltid så dåligt självförtroende men här har ni fan SVARET det är för att folk alltid kollar tillbaka och inte tittar framåt så jävla piss off på det här! 



    


Kommentarer
Postat av: cp du e...

det stämmer ju fortf?..

2009-12-02 @ 17:29:36
Postat av: R....

ingentligen så stämmer det, asså det är verkligen inte rätt att hoppa i säng med folk du aldrig träffat. köp en plast fitta om de e det du där ute efter. Och träffa tjejen några gånger om du verkligen vill hitta någon. man kan inte börja något med sex. Eller visst det går men det är inte rätt...

du förtjnar säkert någon bra men du måste var bra mot tjejen också då.. du är fin och allt så om du bara skärper till dig kommer det ordna sig.

2009-12-02 @ 17:49:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0