information?

för dom fåtal som fortfarande besöker denna blogg så är denna ej aktiv längre!, utan länkar vidare till min nya ;

http://mondoblog.se/absolutraaul


http://mondoblog.se/absolutraaul


http://mondoblog.se/absolutraaul


http://mondoblog.se/absolutraaul


mondoblog.se min nya passion?

nu lämnar ja blogg.se och allt och alla tråkigheter som har varat här för istället börja blogga för mindoblog.se låter som att ja vore värsta storbloggaren som ska lägga ner HAHA men tyvärr så är de ju inte, men för er som vill fortsätta följa mitt "tråkiga! vardagsliv och vill fortsätta följa min blogg så kommer ni nu mera hitta mig på adressen ; 

http://mondoblog.se/absolutraaul

tack och hej för mig! <3




sitter i skuuulan

sitter i en röd soffa i skolan och tänkte dra veckans värsta wäänk? HAHAH! att wanka i skolan måste ändå vara ganska framgångsrikt? menar skulle rektorn se något lär man ju lätt få ett eller kanske två + i kanten ?! så fundera på att testa man kan ju iaf inte förlora något på de ?:O


yr och nyvaken?

HATAR verkligen att gå upp oavsett vilken tid de är på dygnet :S!!

gråtthår ? CHARMIGT O-O? HAHAH "NOT"




!

bloggstrejkar resten av kvällen! inte mycket kvar av den så adios! <3

PUSS!


en bit saknas tack för allt marcus:/

vet inte om du läser min blogg längre, men vet att du kollat den förut iaf, hoppas du tar åt dig marcus!
 videon blev inte den bästa eftersom jenny hade så kort tid på sig man tack ändå, glöm mig aldrig bror :/!


onödig information?

tänkte bara informera folket om att en ny bild laddats upp som facebook profil måste vara sverige sexigaste bild" NOT" fyfan vad ful, men måste säga att ja gillar glajjorna ibland får man bjuda på sig själv!



budget skit!

Och den här sket sig efter bara 3 månader?? vad säger man budget skit är det värt att lägga 499 kr på någon som går sönder efter 3 månader, och tillgodo kvittot är borta så blir att köpa en ny.
Är de äns värt att lägga mer pengar en 500 på en ny?
eller ska man köpa något likande i samma prisklass och hoppas på att den håller längre??



FUCK FAAAAAAAAAAACE!

hej jag är ett fuckface tänker inte berätta vart ja sitter just nu för då kommer p**pa olla mig :$.. ska snart hem och gå ut med hunden "suck" så skriver mer när ja mjölkat hunden PUSS!

bildbrist HÖHÖH;P


lubos bartecko!

heter MANNEN SOM SÄNKTE SKELLEFTEÅ IKVÄLL! 5-4 I SD ! vad säger man 2-1 i matcher! FÄRJESTAD IN MY <3 GODNATT:)!


avslöjar en hemlighet!

läskigt! tittade jag har varit gråhårig? kan de bero på åldern?? kanske de med, nej då var missfärgad nån vecka i somras ! =)


ett helvete?

kom nyss hem från att ha skrivit ett prov i hotell och de gick ju sådär?? HAHAH fick reda på att vi skulle ha prov igår så vad säger man ett stämplat IG I PANNAN? JA TACK aja vad ska man göra tänkte fan lägga mig och vila ett tag PUSS!


länk!

langar en feting länk besök bloggen!

www.mondoblog.se/christoff
er


sweet dreams bitches

tänkte sleeeeeeeeeepa nu, och tänkte försöka drömma sött för en gångs skull, eller de ser ju inte speciellt sött ut när ja ligger och drömmer men ni fattar, kan iaf lägga mig mätt och belåten, eftersom ja precis käkat duschat, och avslutade kvällen med att HAMMARBY IF VANN SM - GULD I BANDY pusspuss!


"utgång"

vill vara precis som alla andra bloggare och skriva utgång när jag går ut ;P glider mot bussen nu ska träffa evie i tyersö så hörs senare peceaaaaaaaaaan! :)


NU TAR VI SM GULDET BAJEN!

HAMMARBY - BOLLNÄS

SM FINAL 2010

 


BRB!

BE RIGHT BACK hämtar ut pengar vid skanstull ;P nu jälvar ska de spelas på bajen matchen! (a)

PUSS SÅ LÄNGE!

 


JAG ÄR ETT MATVRAAAAAAAAAAAK!


har inget bättre för mig för ute är de ett helvetes väder? de snöar igen? var inte våren påväg äh då kan man ju lika gärna sätta sig och äta istället HAHAH "svullo varning" !


BABY GOODBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

NEJTACK vill inte ha någon jävla bitterF*TTA som ska rätta ming stavning, är väl medveten om att goodbaaay inte stavas så? tänkte fan lämna datan nu för e så inihelvete trött efter att ha sovit typ 4 timmar i natt eftersom paulinda vakna vid 9 och då skulle vi tydligen vara vakna efter de: P MUPP! aja nu blir de chillpill framför teven och sen SOOOOOOOOOOVA! <3



            

SJÄLVKLARHETER!

bara för ja inte bloggar i helgen behöver ni ju inte sluta läsa bloggen:( ??



blogg paus i helgen??

X sov här igår och har inte haft mycket tid vid datan alls och menar de är fan +10 i solen så då måste man ju passa på att vara ute eller bara sitta på balkongen och njuta av den kommande våren? och inte sitta inne och blogga: P kommer blogga men räkna inte med någon uppdatering varje minut? aja nu ska ja ta en snabb dusch :)!

PUSS!


fredagsmys!

nu är de fredagsmys! uppdatering idag har ju varit sådär _-_ menmen får uppdatera bättre imorgon e med X just nu så ska lägga mig i sängen och kolla tv PEACE!

tänker på tiden tänker tillbaks..


fel på BLOGG.SE

har inte kunnat blogga på hela förmiddagen pga. att man inte kunnat logga in på blogg.se, sitter just nu i skolan och har engelska som alla andra fredagar -.- skit tråkigt och har bara hunnit skriva 3 meningar, men glädjer mig av att efter den här lektionen är de HÄÄÄÄÄEEEEEEEELG!

just nu känner ja mig såhär FRÄSCH!



"pluppa"

tänkte dra mig till sängs nu eller med andra ord "pluppa" kanske låter som att man ska gå och bajsa -.- men på mitt språk betyder de gå och sova de sa ja iaf när ja var liten(a) GODNATT!<3

vill att de ska bli schteek väder som i idre FÖFAN!


träning!

packa väskan, kolla de sista på hockyn av de jag hinner och sen ut och möta min tränare för att åka och träna klockan 9 på kvällen alltid lika skönt .-.-

F-U-C-K dåliga tränings tideer!




saknar mitt gamla hår!

varför blir mitt hår bara sämre och sämre? har fan inte slitet på de överhuvudtaget på senaste 3 månaderna, för några månader sen var de perfekt iaf enligt mig själv och ja som brukar vara kräsen när de gäller sånt, och då hade ja ändå slitet ur håret as real! menar färga håret 1-2 gånger i veckan då. men nu är de fan helt KASST, saknar mitt gamla hår!


smile so long as you can

fejka ett leende är nog lättare en man tror, känns som man gått runt med ett fejk leende ända sen förra sommaren nu, ibland är de nog tyngre en man tror :/



hasta la vista baby!

hoppar i säng nu hörs imorgon! (a)




?

de stora frågetecknet i mitt liv just nu? hammarby innebandy eller ingenting alls? känns inte som jag har någon ork/vilja kvar längre, allt snurrar bara runt i huvdet just nu! hur ska ja göra vad tycker ni? :/ ska ja lägga klubban på hyllan och bandyn bakom mig ?




att söka jobb..

är ett rent HELVETE sitter hemma hos emma just nu och försöker skicka in cvn därifrån till dem större butikerna som ; siba,elgiganten, onoff och stadium :P men kan ju redan säga nu att de går RENT åt helvete PS nös nyss emma rakt i fejjan "stolt" :) PUSS OCH KRAM!<3

Raul Strutsägget Ericsson


möter HG :)

nu blir de in till stan för att möta hg på PLATTAN höhö -.- vi ska söka jobb! hoppas vi har turen på vår sida den här gången, vi skulle ju egentligen sökt sökt jobb för flera månader sen men har alltid varit : ska vi söka jobb, raul/emma : ah! och sen gör vi något annat istället -.- aja får se hur de går den här gången.


:/ sakna!

 

 

   

-^-

de här är och förblir mitt sista inlägg för idag! eller ah för (tisdagen) iaf GODNATT!<3





när jag var liten..

 ville ja bli denna supercoola "anka" TÖÖÖNG eller hur ?! hittade den på google HÖHÖ så kom helt plösligt på de bara av ren impulsivitet ;P saaaaaaaajk -.-



- :/

it cuts me like a knife, it cuts me like a knife


köket HELA DAGEN!

efter många om och men pallade ja mig ändå till skolan och fyfan vad jag ångra de! varmt/jobbigt/stressigt och bara allmänt KAOS! tvungen att servera hela dagen och dessutom första gången på restaurang ! en gång aldrig mer eller vad brukar man säga?? aja fixade iaf lite pics och idag kan man ju säga att tobbe ville vara i "fokus"








PEACE AND LÖVE!

har fan ingenting att skriva, ska lägga mig tidigt idag inga nya bilder eller något nytt att skriva !

så PEACE!



bildbomb från helgen























"försökte jobba på brännan"

blev att pysa hem från skolan hade sinnes sjuk ont i magen! så la mig ute för att schteeka järnet på balkongen, men blev inge brun alls:( blir bara GUL -.- hjälp!

här kan vi ju snacka SLITEN! ;p


SUG MIN FIOL!

tror ja sammanlagt sovit 7 timmar denna helg! de var ju precis vad jag behövde! nej känns som jag måste hem härifrån och ta en feting LUR och sova ikapp lite?? har haft livsmedelshyigen i snart 1 timme och bara suttit och lyssnat på när lärARN suttit och snackat massa onödig teori -.- TÄNKTE BARA dra pungen över axeln eller vafan kan inte ens de svenska ordspråket  -.- PUSS!

HÄNG MIG! O-O


i will try!

F-U-C-K that shit! -.- vilken jävla svengelska, de jag skulle komma fram till var iaf att jag är sjukt trött! och tänkte gå och hänga mig?? HAHHA eller vad säger du emma -.- helgen har ju varit sådär om man tänker på att darin kom 4a i melodifestivalen vilken ja fick reda på när jag kom hem från de både roliga och jobbiga lägret ;P men ska ploppa nu, skriver mer imorgon! ADIOS <3

konfirmationsgruppen 2010 :)


skandalen blev verklighet!

hur jävla långt kommer vi nu? 24 plats? en ny skandal, vafan nu får ju fan sverige rycka upp sig lite och inte skicka en 18 åring till oslo utan någon som kan och vet vad han gör och har lite mer i bagaget! folk säger att han inte kan sjunga men vafan skulle han då göra i melodifestivalen eller hur fan skulle han då kunna komma 2a i idol! en låt vi skulle kommit långt med helt klart " you're out of my life" något som redan innan hade slagit på listorna ute i europa menar vafan de är ju bara ett stort plus för sverige att folk hört låten och tycker den e bra vad ska man säga e jävligt besviken!, kanske till och med mer besviken en darin fan HAHAH- .-  var inte hemma under gårdagen men hörde att han kom 4, menar endel folk förknippar till och med darin med MJ king of pop, inte sång mässigt kanske men han har uttrycket, blicken osv, en "man" med stor fram gång, tror jag kan gå mycket längre än såhär säg vad ni vill men jag diggar darin stenhårt och hans låtar men de här var fan den bästa han gjort, och står fan för vad jag tycker kalla de vafan ni vill fagott? bög ? whatever i dont CARE!




GÖR MIG INTE BESVIKEN!

anledningen till varför ja sitter uppe 08:23 på en lördag morgon är för att jag tydligen ska på något helg läger idag tills imorgon så kommer nog verken har tillgång till data eller tv -.- FYFAN så innebär inget bloggande i helgen eller för ens imorgon iaf, men varför ja skriver är för att ni inte ska göra mig besviken utan ikväll är melodifestivalen! och vad ja vet finns de bara en låt som SKA vinna, så för att hjälpa honom lite på traven kan ni väl göra den lilla tjänsten som att bidra med ett sms efter 20:00 samtalet kostar ( 3,60) TACK I FÖRHAND!

Nu på lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen. För att rösta på Darin och hans bidrag You´re out of my life:

Ring 099-202 01
eller
SMS:a till nummer 722 11 med texten 01

(samtal eller sms kostar 3,60 kronor)

Du kan börja rösta klockan 20:00 på lördag, dvs när sändningen i SVT startar. Det går inte att rösta innan. 

 




FÄRDIG KRÄMAD!

precis varit på toan och lagt en härlig långspanjor? HAHAH DRIVER ska sleepa nu vilket jag kanske borde gjort för några timmar sen eftersom jag ska upp 08:00 -.-
FUCK skriver antagligen mer imorgon innan jag åker PeAcE! -0-0-

vilken spanjor -.-. HAHAH


vad händer ikväll folket?

själv tänkte ja försöka packa väskan just därför ja inte är ute, vilket man borde vara eller iaf göra något bättre än att sitta framför datan en fredag kväll menar de är helg!
 men ska upp 07:30 imorgon eftersom vi ska på något helg läger med konfirmationen -.-  bara gilla läget!

antar att dom flesta ägnar sig åt dehär ikväll ;P FEST!
inte sant eller har ja fel??




SVAREN FRÅN FRÅN FRÅGESTUNDEN*!




efterlängtat eller inte, hatat eller älskat här har ni svaren!



Postat av: Erika Pantzar @ facebook.com
Spela in fler filmer när du sjunger tack :)
Sen undrar jag om du är helsvensk? :) Sjukt fin iallefall! ^^


sv; De kan jag absolut göra!, nej jag är inte helsvensk, utan adopterad från colombia:), tack!


Postat av: alice
har bara hört att du är ifrån marocko, är de sant?
haha lite pinsamt men när jag hade playahead så var vi vänner, då hade du en video med öppna din dörr, skulle bara vilja säga att du sjöng skit fint och att du borde spela in flera låtar, sen vet jag att du sökte till idol och att det inte gick så bra så försök nästa år, kram!


sv; nej det stämmer inte alls! utan om jag svara på frågan ovanför så är jag adopterad från colombia, tack ska du ha, men tror inte de du skrev sist om idol stämmer:)!


Postat av: amandiiissh
när kommer du att publicera inlägg med NYA bilder?


sv; de kommer när det kommer har inte bloggen för att bomba med massa bilder utan bara för skojs skull!


Postat av: Kalladsöt2ggrpåendagkillen
Varför gråter du hela tiden?


sv; de måste jag säga att de inte stämmer eller du kanske är någon stalker? klart man får gråta vilket jag tror dom flesta gör och jag med! men gråter inte hela tiden grabben:)!


Postat av: anyonym
Hur ska du dröm tjej vara eftersom att hon tydligen inte existerar..
Hur menar du då??


sv; som jag skrivit förut på bloggen så letar jag fortfarande efter tjejen som inte bara tar mig som den alla har hört att jag är, utan hon som bara använder mascara och inte är överdriven!


blivit kär i tjejen som inte existerar längre!

vem?


sv; antagligen ingen alls eftersom hon inte existerar? de är ett ordspråk man brukar använda behöver inte betyda att man e kär.


Postat av: Viktor
Saknar du din skruvmejsel, miiiiiig? (AA)


sv; absolut saknar jag min skruvmejsel bara att ja inte vet vem han eller hon är ;P



Postat av: Sandra
läser du min blogg?
vart står jag på skala 1 till 10
hur knr du för mej :P
Du vet att jag står där vid din sida hela tiden när du behöver mej.. Skulle du göra samma sak för mej?
Hur ska din tjej vara & se ut ?:)


sv; de händer att jag checkar den ibland, vart du står på en skala, du är en bra vän som bryr sig så en 6-7 brukar väl bra vänner ligga på?, känner inte dig så, så kan inte säga att jag har några speciella känslor:) absolut! försöker ställa upp för dem flesta, hur min drömtjej ska se ut vet du redan sandra!:)


postat av: Eva
Vad är det som gör dig " mest illa"
Tex när folk sviker osv...
Och när du frågar tjejer om dem vill träffas, tror du kanske att du har hittat din drömtjej eller bara en person du helst ligger med och sen dra?


sv; skulle ville ha en bättre formulering på frågan för de var en ganska komplicerad fråga :P, men kan säga såhär de är inte speciellt roligt med folk som "sviker"


Postat av: R.
du har som jag vet träffat många tjejer i dina fjortis dagar, även några nu, vilka har stått ut ur mängden och vem tänker du fortf på? villka är din 10 top?
names baby names!


sv; jadu vilka man fortfarande tänker på är lite olika från dag till dag men visst de finns endel, som t.ex. camilla, sarah, jennifer, jonna, jessica som jag nog känt mest för men kan nog inte säga att jag har någon top 10 tyvärr: P


Postat av: anonym
Varför är du så "kåt" hela tiden?


sv; klurig fråga nejdå, nej men de är väl olika från person till person och anser att dom flesta killarna brukar vara kåta väldigt ofta och finns tjejer också men där har du svaret!


Postat av: ceg.blogg.se
e du oskuld :D


sv; ja jag är oskuld! nej tyvärr men skulle ja få chansen att vara de skulle jag nog tacka ja! :)


Postat av: Paulina
Hur ser du på att du har haft sex med så många som du har? Tycker du att det är bra/dåligt?


sv; skulle vilja säga att ja såg ganska negativt på de, absolut inget jag går och skyltar med utan visst svarar jag ärligt om någon frågar men om jag får säga de själv ser ja de som en dålig grej!


Postat av: anonym
Asså är du mörk? Ser ut som det ibland....


sv; var en speciell fråga vet inte riktigt hur du menar, men om du menar vad jag har för hudfärg så kan man säga att de är mitt i mellan latino färg med andra ord:)


Postat av:
Du sjunger skit fint , lägg upp fler videoinlägg när du sjunger :D ?


sv; tack så mycket, vad dom flesta säger så hör man inte mycket av de jag sjunger man absolut kan ja försöka göra de!


Postat av: anonym
hur gammal var du när du förlorade din oskuld?
vem är den yngsta/ äldsta du haft sex med?


sv; jag var ganska sen när ja förlora oskulden om man ser på hur gammla folk är nu när dom förlorar sin oskuld, jag var nog 14-15 tror de var i slutet av 7an, den yngsta har varit 14 tror jag och de var ett bra tag sen och den älsta har varit 23 eller 24 :)!



Postat av: amanda
har du haft någon könssjukdom?


sv; yes har haft en könssjukdom tyvärr men de var väl rätt åt mig men den e borta nu så!



Postat av: anonym
vilken var den senaste tjejen du va tsm med?


sv; senaste tjejen ja var tillsammans med var nog jennifer eller melissa i somras!



Postat av: anonym
är det sant att du har haft sex i en port?


sv; vem eller vad du fått de ifrån vet jag inte, antagligen är de du som jag haft de med som frågar eftersom de är anonymt men ja de är sant:/!



Postat av: A
vill du vara med i paradise hotell?:)


sv; absolut skulle jag kunna tänka mig att ställa upp i paradise hotel men den chansen är 0,001 att man får så de kan man bara drömma om! skulle vara roligt att vara med ut av den orsaken kunna visa vem jag var påriktigt då inför tv också och inte bara den alla tror jag är skulle helt klart vara ett minne för livet:)!



Postat av: rut som vill ha kuk
kan du inte skriva inlägg om vart du kommer ifrån :o!


sv; de har ja redan gjort tidigare, men absolut skulle jag kunna göra de igen:)


Postat av: Katarina
Hej!
Har hört en del om dig och beatrice, att ni träffades någon gång för ett bra tag sen. Vad hände? har du inte hört av dig till henne?
/ en som bryr sig och kännt henne.


sv; vem beatrice är de du pratar om? om jag minns rätt så träffades jag en beatrice från sollen eller vallentuna för ett tag sen vad som hände vill jag inte gå in på här, och nej jag har inte hört av mig till och varför vet ja inte:/!


Postat av: maria
1. hur många har du haft sex med?
2. när förlorade du oskulden
3. vad gör du med tjejer som dissar dig
4. gillar du någon just nu?
5. vill du ha flickvän?
6. brunett eller blondin?
7. hur lång är du?
8. vill du lära känna tjejen först innan du har sex med henne?


sv; tänker jag inte säga här öppet utan de får du fråga privat för vet att min mamma och endel av mina lärare har läst min blogg förut men kan säga så att de är 8* ah antalet kanske du förstår själv, oskulden förlora jag när jag var 14-15 år! oftast ger jag tjejerna en andra chans men annars så lämnar ja dom åt sidan för tycker är omoget med tjejer som tror att dom kan hålla hur som dom vill! nej gillar faktiskt ingen just nu och de är sälvklart att man vill ha en flickvän vem vill inte ha ett förhållande men gäller bara hitta "den rätta" de spelar ingen roll man går inte efter hårfärgen? är faktiskt väldigt kort eftersom jag är adopterad 167. inte alltid beror helt på vad tjejen är ute efter:)!


Postat av: anonym
vem hade du sex med sist skäms inte


sv; skäms absolut inte utan de var med therese :)!


Postat av: A
va tkr du om one night stand?


sv; vad ska man tycka något, tycker jag faktiskt de kan vara en rolig grej om ingen ut av dem båda har några känslor!



Postat av: glaadast@
vilket land e du från?

skulle du bli tsm med en full,tjock men med en skit bra personlighet elr med en fjortis smal o skit fin med sämsta personligheten?


sv;är från colombia, och nej skulle nog inte välja någon ut av alternativen faktiskt!



Postat av: R
varför bråkar du med marcus?


sv; varför jag bråkar med marcus får du fråga han själv trodde att de var påväg att bli bra igen men så var de visst inte, vi bråkar över massa småsaker bla.  och annat privat som jag inte tänker ta upp här!


Postat av: "mörking"
Who has the nicest butt? ;)


sv; vem som har haft eller har den finaste rumpan e helt klart alice outinen om jag stavade rätt!


Postat av: anna
Varför vill du bara ha tjejer med mascara? Varför får hon inte se ut som hon vill om det är insidan som räknas?? :)


sv; har aldrig sagt att de är insidan som räknas och de är de faktiskt bara inte utan man ska gilla både och, och varför hon bara måste ha mascara har ja redan förklarar:)!


Postat av: andreas
varför flörtar du med tjejer som är yngre till exempel 94or osv?


sv; åldern har absolut ingen betydelse tycker jag, om de inte skulle vara så att tjejen var 10 och killen var 30 men annars har inte kärlek någon åldersgräns enligt mig och många andra!

 

 


jag har världens bäst/sämsta lillasyster!

syskonkärlek ? är de inte de man brukar säga när man bråkar mer än 24 timmar om dygnet, blir ju lite svårt eftersom de bara e 24 timmar på ett dygn? men ibland kan du vara världens sämsta syster men oftast är du nog ändå bäst och finns där och snacka med när man verkligen behöver de, och vet att jag är skit jobbigt ibland men de är för jag bryr mig! ps ni behöver inte kommentera bilden! vet redan vad ni tycker -.- men hittade ingen bättre för tillfället:)!<3



kontaktannons 3

besök hans blogg
http://www.mondoblog.se/Christoffer



Namn : Christoffer Alberti
född: 1992, 12 mars (födelsedag idag)
status : tung som fan!
kontakt : [email protected]

allmän information ;

en grabb som gillar långa strandpromenader, har en egen syn på livet, med andra ord en hel galen kille så vafan väntar ni på GO FOR HIM! ;)


fredags wäänken !

sitter här med lillfijolen och har precis dragit en wänkiee framför asiatporr, de var en snabba rackare fan! HHAHAH tänkte käka lite och sen kila till skolan btw min hund har blivit störd! vid bra tips ring mig HAHAH!

bara där ser ni! hon ser jävligt aggresiv ut:O!


CRACKHEAD!

ungefär såhär sexig och sliten känner jag mig just nu! eller ajfan ser ut såhär på heltid -.- men iaf sjukt jobbig träning i 1 och en halv timme kanske inte världens längsta pass men tro mig de var äckligt jobbigt för någon som inte tränat på 1 månad, och sen var de att plocka ner sarg :O så kom hem för dryga kvarten sen, imorgon äre pluggpluggplugg, med andra ord engelska med nader börjar bli en ganska tradionell fredag?
aja nu blir de pysa i säng PUSS!<3


svaren e på G!

svaren på frågestunden har varit ganska efterfrågade eller vad man kallar de men har faktiskt svarat på alla frågor förutom två nu så imorgon kommer svaren ligga ute för hinner inte nu eftersom min träning börjar om 40 minuter ----> :P
fyfan ibland får man bjuda på sig själv: P


enkel, smidig, enfärgad klocka men vilken ?







hej, jag är för ful för dig!

vet ni vad jag kom på? har inte haft flickvän på snart ett år och vet ni vad det beror på? jo för jag e för ful för dom flesta eller för alla verkar de som + att jag har ett självförtroende som ligger på 0! inte så konstigt kanske eftersom de ända jag kan, är att klaga på mig själv och mitt liv eller vad tycker ni? kanske borde bli gottare? eller EMO? varför måste alla gå efter utseendet när man inte ens har de:/ ?



F*CK & GODNATT!

varit en lång dag hunnit med allt förutom att blogga, haft prov i skolan träffat emma på stan, varit med viktoria och snackat allt från DARIN till mitt äckligt tråkiga liv, och nu sitter jag här på gränsen till död!
 men imorgon blir det 12123123 bättre bloggande hoppas jag!<3





FÖRLÅT!

skit dålig uppdatering! imorgon lovar jag på nya bilder svar på frågestunden OSV!

SCHTEEEK, SAKNAR IDRE OCH SOL!  


TYST, jag pratar!

TYST!! nu är de faktiskt jag som pratar! (a), prov om exakt 2 h 16 minuter och kan ungefär såhär mycket 0 ? alltså ingenting bra raul, du som skulle bli duktig i skolan! LYCKAT! AJA FÖRFAN ge mig ett good luck iaf? :$ eller de kanske brukar ge otur när man säger lycka till men aja PEACE så länge:) 


SAVE ME!

håller på att somna framför datan någon som har lust att trycka på stängs av knappen ? HAHAH kliar i ögonen som bara fan GODNATT!


låten som väcker alla minnen!

Darin - You're Out Of My Life

om ändå allt vore som förut,
 låten och texten översatt på svenska hittar ni nedanför bilden!






Vi bråkade, skrek du och sprang iväg
Nu är det sent, kan inte nå dig
Om jag skulle vända tillbaka tiden och få dig att stanna
Kanske skulle jag ändå vara nära dig
Du är ute ur mitt liv
,  de skär mig som en kniv
Jag är sårad och det gör ont, det gör ont, det gör ont
Eftersom jag inte kan berätta
Du är ute ur mitt liv, men var du tvungen att dö?
Och nu är det för sent, alltför sent, alltför sent att säga förlåt

Det har tagit mig över universum
Du var där när jag var hjälplös
Och plötsligt, en dag du lämnade denna värld
Nu är jag förlorade, på min egen hand, det är över

du är ute ur mitt liv, de skär mig som en kniv
Jag är sårad och det gör ont, det gör ont, det gör ont
Eftersom jag inte kan berätta
Du är ute ur mitt liv, men var du tvungen att dö?
Och nu är det för sent, alltför sent, alltför sent att säga förlåt 

förlåt ... (Aah, aah, aah)
du är ute ur mitt liv
, de skär mig som en kniv
Jag är sårad och det gör ont, det gör ont, det gör ont
Eftersom jag inte kan berätta
Du är ute ur mitt liv, men var du tvungen att dö?
Och nu är det för sent, alltför sent, alltför sent att säga förlåt!


träning

inte tränat på över 1 månad fan -.- mot träning!

efterlyser mig själv (a)!


känner du igen den här fula snuskgubben ring genast mig eller smsa går också bra HAHAH!


tummen upp för livsmedelshygien?

jag verkligen älskar livsmedelshygien, fan vad jag längtar tills imorgon för då har vi prov :)!
har närmare bestämt sagt till mig själv att jag tänker sitta uppe hela natten bara för att plugga till provet?
 tänk om man ändå kunde vara seriös någon gång för då skulle de ju ändå gå hyffsat bra i skolan!
aja pass på skolan och livsmedelshygien!

hej fjortis? skjut mig? ;P


godnatt!

puss och hej snygga tjej!

jag ska bli en skolpojke -O-O-

från och med idag 9/3 ska jag bli mammas skolpojke! börja ta skolan på allvar, lägga mig tidigt vara fokuserad på lektionerna,
och med de får man ut en bättre utbildning och blir gladare i allmänheten och de tycker jag låter vettigt!



hur lång tunga har du ?:O

jag har exakt 22,3 centimeter lång tunga? snackar vi guinness rekordbok här kommer jag? HAHAH driver: P
men på tal om långa tungor ska alltid alla komentera att jag har så lång eller stor och bred tunga bra eller dåligt what do you think O:) ?


första blogg inlägget på 24 H

BADBADBAD RAUL, inte bloggat på över 24 timmar snart, och jag som ska svara på massa frågor och har en massa nya bilder? varför slutar ja blogga då? ska SKÄRPA MIG!


GODNATT.

HEJDÅ NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG PUNKT!

PASS!

M fan vad allt går åt rätt håll*? F*TTLIV HAHA fan vad jag sitter och ser ner på mig själv nu? men just nu kanske de är så iaf, ja menar tjejer går åt helvte, förlorat en bästavän, en annan polare gör något annat jävligt en tredje går bakom ryggen och resten bara sviker!
FINE visst låter de bra? eller vad tycker ni? kan de bli mycket bättre? jag gör allt för att de ska bli som förut men istället går de bara rent åt helvete!
BLOGGAR BÄTTRE OCH MER IMORGON ska lägga mig och bara tänka på allt helvete! :/





borta bra men hemma bäst?

:)



en riktigt grym vecka tog bara slut på minder än 13 sekunder? fast minnen finns ju fortfarande kvar, nu är man tillbaka i slaskiga stockholm NÄR FAN KOMMER VÅREN?
men kanske är bättre här hemma även fast de kan kännas jobbigt att vara tillbaka i skolan fast kul att träffa folket? menar kommer ju flera lov nu fundera jag på att packa upp allt skit som är smutsigt PEACE!


ont i rumpan :(!

har suttit i bilen sen halv 8 i morse och är fortfarande inte framme !:( kan fan inte sitta stilla längre, har fan vääärk i RÖVEN!
hatar verkligen sitta stilla inte riktigt min grej verkar de som, men är väl antagligen hemma om 3-4 timmar skulle jag tro. PS ville tacka MC för att laddat upp lite bilder från hennes data, och sry om du tog ille upp från de förra inlägget ja skrev :/ : P


vad säger man schtekiig webcam bild '.' or noot!


påååååål plutt (A)

hade verkligen nada att skriva om just nu förstår om ni kommer sluta eller inte pallar läsa min blogg längre; P men har varkken bilder eller något mer att skriva om just så så tänka fan gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp 7 imorgon för er som ville veta
HAHAH PUSS! <3

en gååås? eller kanske en svan WHATEVER.. söt iaf;$!



påååååål plutt (A)

hade verkligen nada att skriva om just nu förstår om ni kommer sluta eller inte pallar läsa min blogg längre; P men har varkken bilder eller något mer att skriva om just så så tänka fan gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp 7 imorgon för er som ville veta
HAHAH PUSS! <3

en gååås? eller kanske en svan WHATEVER.. söt iaf;$!


Sämre och sämre bloggande från idre!

Har varit riktigt dåligt bloggande från idre, men har varit för de varit riktigt dålig mottagning här om man kollar på internet uppkopplingen + att jag fortfarande inte fått några bilder från MC :/
men imorgon är jag hemma igen och hoppas på bättre bloggande och mer bilder :)!
har haft massa att skriva om men inget kul att skriva saker utan bilder :O ?!
nu ska jag tydligen kolla melodifestivalen med familjen för har inget bättre för mig ändå ; P

fortfarande bildbrist! säääääääääääxy BILD ! "not" ;P


sista åket:/

fan vad snabbt 6 dagar går egentligen :O!  imorgon är man påväg hem igen :/ ser ju verkligen fram emot 7 timmars bil resa -.- aja vafan finns väl värre saker men pallar inte komma tillbaka till skolan och stockholms jävla skit väder och allt helvete som man har där hemma de man slipper när man e här,
men de är väl bara bita ihop och försöka börja om på "nytt" :/
ska försöka rulla ut dom två sista timmarna nu PEACE AND LÖVE!


the last day for skiing!

blir inte så långt inlägg vill utnyttja sista dagen så bra jag bara kan! vilken plugghäst mening ^^ ;P
skriver mer senare hoppaspå nya bilder från MC då ADIOS AMIGOS! <3

FORTFARANDE BILD BRIST!

tider när man hade vax och allt var bra:/.


22:22

är det nu man får önska sig något eller är de 00:00? om de är nu vet iaf jag vad jag ska önska mig! fast de får jag ju inte säga såhär öppet för då går ju inte min önskan i uppfyllelse :O!
men nu ska jag fan hoppa i säng? seriöst äckligt trött! godnatt och sov gott! :D <3


BILDBRIST! hoppas på att MC skickat alla bilder imorgon!


de som aldrig blir "vi" igen :/

vafan hände med allt vi snackde om? vad hände med dem vi var med mer en ofta? jo de sprack! och nu e allt borta vara "poff" och varför vet vi nog eftersom DU har blivit en person ingen av oss andra tre vet vem du är egentligen snälla ryck upp dig och tänk tillbaka, lämnar man allt bara för lite små saker?  nej de gör man inte de är antagligen du som fått för dig något, allt kretsar inte runt dig!
skriver inte detta för att jag vill trycka ner dig eller hitta fel utan för att vi alla saknar de och dig! någon gång kanske du förstår hope so because i miss it.:/!

09..



snagg eller hår?

fundera på hårstil till sommaren , antingen blir de rakat eller så blir de långt hår vad tycker du? såhär kan de se ut två olika förslag :)!







ingen rubrik!

tänker tillbaka..:/ på den tid som har varit på de som ALDRIG kommer bli som förut, något jag alltid brukar göra då e lyssna på darin (a) THIHI!:D de funkar rätt bra alla tankar liksom rullar runt då.:/

om allt kunde vara som då?




ett tomrum!

nu är de bara jag syster och kusiner kvar, känns rätt tomt i backarna nu eftersom vi alltid åkte 3 stycken menmen vi vill iaf tacka för att du följde med i några dagar :)!

MC barndomvän:)!


cp trött!

vet egentligen inte varför man använder ordet cp :O ? kom ihåg i lågstadiet när jag hade en lärare som hade ett barn som var "funktionshindrad" som är ett annat ord för cp, när varje gång vi nämde "cp" så började hon gråta? aja men menar de är ju inget fel att känna så:/
men inte de jag skulle skriva utan att jag är ÄCKLIGT trött eftersom mina dygn här har sett ut ungefär såhär ? sova 02:00 upp 08:00 altid lika härligt så nu ska jag försöka komma i tid lite tidigare iaf! godnatt! <3

en lift? HAHAH skulle gentligen ta en bild på liftkön, lyckat -.- "snacka om bild brist"





random video jag hittade på mobilen -.-


uppdatera?

har varit riktigt jävla dåligt uppdaterat under både idag och gårdagen.. och för du som frågade när svaren ut av frågestunden skulle bli av så skrev jag faktiskt ett inlägg om de längre ner:)!

men om du nu vill ha svar på de blir de i slutet av denna vecka eller i början av nästa vecka:)!!

nu blir de ut med syster i backen om ett tag, ska vinka av MC som åker hem idag :/!



next step, sleep time!

cool bild va?.. tänkte försöka komma i säng innan 12 och har alltså då exakt 14 minuter på mig från och med nu! PUSSPUSS!



en önskan som aldrig går i uppfyllelse!

ibland önska jag att man kunde vara glad jämtjämtjämt och att ordet problem inte existera!

något helt annat på insidan..saknar bästavän och någon att hålla om:/..


grymt sliten!

känns som jag brytit ledbandet? stukat halsen? HAHHA tror inte ens man kan göra de -.- brytit höften? lårbenshalsen ah de var nog allt jag kunde komma på :P med andra ord blir kroppen ganska sliten efter 3 dagars skidåkning!

sjukt sliten!


1337

eeeeeeeeeeeliiiiiiiiiit! :O eh.. ska ut i backen om en stund har varit förvånansvärt bra väder alla dagar ;P kanske blir after ski på "utsikten" efter skidåkningen och då hoppas vi på fler nya bilder ha de gött så länge! :)

ja vill va brunbrunbrunbrunbrun!


jag e boeg!

wazup? själv blire ut i backen vilken minut som helst ska bara klä på mig! säger som igår och måndags hoppas på mer och nya bilder PUSS!


ballt va?

klockan var exakt 00:00 när jag skrev detta men publicerade de lite senare (a) puss och godnatt från raaaalan!;P

svar på tal!

svaren på frågestunden blir lite försenade pga. att jag nu sitter i fjällen men jobbar på de så alla som undrar när svaren kommer så kommer dom eventuellt på början av nästa vecka!



"njuter"

vad mer kan man säga nyduschad och två HEEEEEEEEEEEETA brudar! CHILLCHILLCHILL:P BTW DRIVER?


after ski -.-

ööh vi ska tydligen ha en after ski hemma hos oss enligt mamma, vad ska man säg ? de e bara att gilla läget, btw ramlade första gången idag, trodde seriöst att jag hade brytit knäet, aja nu ska ja försöka sociala mig lite PUSS! :P

ska man bjuda på sig själv så ska man! sexigt skid ställ!


1337

Elit med flit, brääää. Nu bäre av ut i backen och åker skidor, fast jag är inte någon elit precis, men jag ville bara låta cool !

ööhhh... flasha framför kameran? pfft..;P


RUN


Boy, you better run! nu äre bråttom ut i backen 3249832479328 hål i nacken HÖHÖH har ingen humor alls! skriver mer när jag kommer in hoppas på fler och nya bilder då PEACE OCH PUSS RAALGUBBEN!<3




STC!

heeeeeeeeeeeey im a believer! någon mer en bara jag och MC som vet vad min rubrik står för:$ ? ehmehm ah ska jag berätta... (A) STC = Sveriges Tröttaste COLOMBIAN! höhöh HUMOR @ högnivå! piss trött nu så ska sleepa PEACE AND GOODNIGHT! <3

vill vara brunbrunbrun !



cam on!

HÖHÖH;P checka mitt balla namn på inlägget: P har ju faktiskt mer en bara en betydelse ?:O och de får ni lista ut själva :), kortfattat ut av måndagen skidor hela dagen ? bra sammanfattat ? ehh ah typ, men nu ska jag ut med hunden ett tag har lekt med MC dator och lyckats ta lite bilder så bjuder på en här PUSS!


vad tycker du?

vad tycker du om köer? menar inte alltid så jävla skönt att stå 234324 minuter i en liftkö!


REST IN PEACE PLAYAHEAD.SE!

1 mars 2010 var de dags för playahead att tacka för sig, vad ska man säga? även fast de blev så att alla fjortis tog över sidan så var de ändå där allt började:/.. menar vem fan skulle veta vilka paow & dessie var? vart var de man träffa större delen av sina vänner jo på playahead.se.. vad äre dags för nu lunarstorm? eller kanske snuttis.se nejtack! och facebook är redan segt som de är. 1996-2010 R.I.P

absolutrauul finns inte längre:( thihih :'(


UTUTUT!

11 minus grader och jag ska ut i backen, kan ju ränka med att jag kommer frysa till is: O! ÖH glömde ta några morgon pics ;P får räkna med att de kommer fler senare PEACE!

bjuder på en låt TAGGA TILL!


godnatt från idre!

sitter och lyckas logga en sista gång vilket jag inte trodde jag skulle kunna göra men internet fixade sig hyffsat till slut iaf!:) lovar att imorgon kommer de nya och flera bilder till bloggen så hoppas ni stannar kvar BTW kanada vann os guld -.- hööh, P NATTINATTI! <3

PS; bilden e tagen förra året, just so you know: P




RSS 2.0